Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ministrul Muncii a dezvaluit care este cea mai mare pensie din Romania: Nu pot sa tolerez si nici sa dorm noaptea

Playtech Playtech,
Ministrul Muncii a dezvaluit care este cea mai mare pensie din Romania: Nu pot sa tolerez si nici sa dorm noaptea

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, si-a exprimat indignarea fata de nedreptatile care au loc in Romania. Daca mii de persoane traiesc cu o pensie minima, insuficienta pentru un trai decent, pensionarii de lux beneficiaza de sume astronomice nemeritate. Ce pensie astronomica primeste cel mai bogat pensionar Atunci cand te gandesti la un pensionar de rand din . continuă pe Playtech

Cea mai mare si cea mai mica pensie din Romania iti arata ca ai gresit tara: solutia ministrului Muncii

In noul cabinet al Guvernului, Raluca Turcan este ministrul muncii si tocmai a atras atentia asupra extremelor din pensiile pe care le primesc romanii. Cea mai mare pensie din Romania este.

Turcan: Cea mai mare pensie din Romania este 78.634 de lei

Cea mai mare pensie din Romania este 78. 634 de lei, din care 5. 205 lei din contributivitate si 73. 429 de lei din criterii favorizante obtinute din mai multe legi, a anuntat la Digi24 ministrul Muncii Raluca Turcan.

Cea mai mare pensie speciala? 78.634 de lei. Pe baza contributivitatii, ar fi fost 5.205 lei

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, sustine ca un fost angajat din sistemul juridic primeste o pensie l.

Cea mai mare platforma de vanzari de pe DarkNet a fost dezmembrata, anunta parchetul din Koblenz

Cel mai mare site de vanzare de droguri, acte contrafacute si moneda falsa, gazduit de DarkNet, a fost dezmembrat, iar presupusul sau administrator arestat, a comunicat marti parchetul din orasul german Koblenz, transmite AFP.

Piata PC-urilor a avut cea mai mare crestere din ultimii 10 ani

Pandemia a adus producatorilor de PC-uri o crestere nesperata anul trecut, dupa mai multi ani de probleme si declin.

COVID-19: Ilfov si Timis, judetele cu cea mai mare rata de incidenta a cazurilor

Potrivit celor mai recente date comunicate de catre Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte3. 082 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 COVID 19), cazuri care nu.

Cea mai scumpa ciocolata din lume costa 260$. Secretul ei: ce ingredient misterios contine

Daca esti fan dulciuri, atunci trebuie sa afli care este cea mai scumpa ciocolata din lume. Costa 260 de dolari un baton de 50 de grame iar secretul sau este un ingredient misterios. Cea mai scumpa ciocolata din lume Daca rafturile supermarketurilor abunda de tot felul de tablete de ciocolata la preturi diferite, batonul de .

Rares Bogdan: Cea mai mare preocupare in Parlamentul European este legata de cum sa nu se poata intampla in Europa ceea ce s-a intamplat pe marile retele sociale din SUA (VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat miercuri, intr-o interventie in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca, in acest moment, una dintre principalele preocupari din.

Ninsori in cea mai mare parte a tarii, pana miercuri dimineata

Meteorologii au emis luni o informare de precipitatii, in special ninsori, in intreaga tara, pana miercuri dimineata. in a doua parte a saptamanii, vremea va deveni rece, local geroasa in cursul noptilor si diminetilor.

Cea mai mare revolta studenteasca antisemita din Romania. De ce nu-i doreau romanii pe evrei la cursuri

Antisemitismul si ultranationalismul devenisera o realitate a mediilor universitare romanesti, in perioada interbelica. Discursuri anti evreiesti, in special, aveau si profesorii, dar si elevii. Totul a culminat cu o puternica revolta studenteasca cu tente antisemite, dezbatuta atent de presa vremii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )