Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cea mai scumpa ciocolata din lume costa 260$. Secretul ei: ce ingredient misterios contine

Playtech Playtech,
Cea mai scumpa ciocolata din lume costa 260$. Secretul ei: ce ingredient misterios contine

Daca esti fan dulciuri, atunci trebuie sa afli care este cea mai scumpa ciocolata din lume. Costa 260 de dolari un baton de 50 de grame iar secretul sau este un ingredient misterios. Cea mai scumpa ciocolata din lume Daca rafturile supermarketurilor abunda de tot felul de tablete de ciocolata la preturi diferite, batonul de . continuă pe Playtech

Spania: Madridul se pregateste de cea mai puternica ninsoare din ultimele decenii

Capitala Spaniei, Madrid si o mare parte din regiunea vecina Castilla-La Mancha, au fost vineri in alerta maxima pentru ceea ce meteorologii se asteapta sa fie cea mai puternica ninsoare din ultimele decenii, ad.

Elon Musk, cel mai bogat om din lume? il va detrona pe Jeff Bezos de la Amazon?

Elon Musk, creatorul Tesla si SpaceX, este pe cale sa devina cel mai bogat om din lume, cu o avere de aproape 200 de miliarde de dolari. il va detrona pe Jeff Bezos, fondator al companiei Amazon? .

Rasturnare de situatie: cine este acum cel mai bogat om din lume. Record reusit in 2 luni

Este rasturnare de situatie dupa ce s-a aflat cine este acum cel mai bogat om din lume. Recordul a fost reusit in 2 doar doua luni. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Cine este cel mai bogat om de pe pamant. Cel care il stiai a fost detronat S-a schimbat ierarhia .

PwC: Economia mondiala va creste cu 5 la suta in 2021 - cea mai rapida crestere din secolul XXI

Economia mondiala va creste cu 5 la suta in 2021, aceasta urmand a fi cea mai rapida crestere anuala.

Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume, desi in urma cu un an era de 7 ori mai sarac

Elon Musk a avut un an incredibil. Sigur, toti am avut un an diferit, dar la el se vede fix in valoare. Si valoarea lui e acum cea mai mare din lume. L-a depasit astfel pe Jeff Bezos, fondatorul.

Cum arata cea mai lunga cladire din Europa, vazuta drept un laborator al diversitatii sociale: Aici nu exista rasism

Cea mai lunga cladire din Europa se afla in Elvetia si este un laborator al diversitatii sociale, unde traiul in colectivitate este o realitate.

Cele mai bune 10 tari din lume in care sa lucrezi de acasa in 2021 Costul de trai ieftin din Romania si costurile de banda larga o plaseaza pe locul 3

Canada a fost desemnata cea mai buna tara din lume pentru munca de acasa in 2021, datorita combinatiei sale de viteze rapide in banda larga, a chiriilor relativ accesibile si a politicilor de viza prietenoase cu migrantii, potrivit Evening Standard, citat Rador. Costul de trai ieftin din Romania si costurile de banda larga o plaseaza pe locul 3, gratie si influentei sale crescande de centru tehnologic pentru Europa Centrala si de Est.

Asigurari auto in 2021 cat costa asigurarea pentru cele mai populare masini din Romania, in functie de varsta

Fiecare proprietar de autovehicul trebuie sa detina o polita RCA. Aceasta a rolul de a despagubi persoanele prejudiciate in urma unui accident provocat de masina pentru care se plateste asigurarea respectiva. Potrivit site-ului asfromania. ro, tarifele asigurarilor auto in aprilie 2020, erau cele de mai jos. in prezent preturile acestora pot suferi usoare modificari. Asigurari auto .

Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. Se va vaccina anti-covid-19 sau nu?

Simona Halep, castigatoarea de la Roland Garros si Wimbledon, a vrbit despre subiectul momentului, vaccinarea, si a raspuns la cea mai arazatoare intrebare: se va vaccina ea impotriva noului coronavirus sau nu? Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare intr-un interviu acordat Alpha News, Simona Halep a afirmat cu tarie ca isi va .

ZECE SAPTAMANI CU CASTIGURI Bursa din Turcia, in cea mai lunga perioada de avans din ultimii 11 ani

Asociatia Pietelor de Capital din Turcia: Peste 20 de IPO-uri, asteptate la Borsa Istanbul in perioada urmatoare * Record maxim de fuziuni si achizitii pe piata din Turcia, anul trecut, conform Deloitte Actiunile tranzactionate pe piata Turciei au consemnat, la finele zilei de 8 ianuarie, cea mai lunga perioada de cresteri saptamanale din ultimii 11 ani, pe fondul unui apetit global imbunatatit pentru active mai riscante si al schimbarilor de la banca centrala a tarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )