Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a cedat. Ce a cerut acum din spatele gratiilor

Playtech Playtech,
Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a cedat. Ce a cerut acum din spatele gratiilor

Noi detalii despre cazul Caracal! Gheorghe Dinca a facut o noua mutare. Ce a cerut presupusul criminal din spatele gratiilor? Noua cerinta i-a uimit pe oficiali. Cazul Caracal: Dinca, noua cerere din spatele gratiilor Gheorghe Dinca nu mai vrea in puscarie! Principalul suspect al disparitiei fara urma al celor doua adolescente din Caracal a contestat . continuă pe Playtech

Criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, nu mai vrea in puscarie. Contest masura arestarii preventive

Principalul suspect in cazul ororilor din Caracal a contestat ultima prelungire a arestarii preventive. Magistratii de la Curtea de Apel Craiova il vor audia prin videoconferinta.

Detaliul cutremurator care zguduie cazul Caracal. Cine a vazut-o pe Alexandra cand a urcat in masina lui Dinca

}n data de 8 iulie noi detalii ieseau la iveala in, deja celebrul, caz Caracal, enuntate de raportul ofiterului FBI care l-a audiat pe Gheorghe Dinca, iar una din concluzii fiind ca Dinca este considerat unul dintre cei mai feroce 100 criminali ai lumii. Detaliul cutremurator care zguduie cazul Caracal Cei de la libertatea. ro au .

Gheorghe Dinca ramane in arest preventiv

35: Gheorghe Dinca ramane in arest, au decis magistratii de la Curtea de Apel Craiova. Gheorghe Dinca a fost audiat prin videoconferinta, in camera preliminara. Contest masura arestarii preventive, a spus criminalul din Caracal in cererea transmisa judecatorilor.

Cazul Caracal. Cine este taximetristul care a vazut-o pe Alexandra Macesanu urcand in masina lui Gheorghe Dinca

Ies la iveala amanunte de nepasare criminala din dosarulCaracal, care daca ar fi fost dezvaluite cu un an in urma, ar fi putut schimba soarta Alexandrei Macesanu. Un taximetrist care o stia.

Decizie de ultima ora in cazul Sorinei Sacarin. Ce au anuntat acum autoritatile romane

Decizia iCCJ in cazul Sorinei Sacarin: Sectia Speciala a incalcat dreptul la libera circulatie al fetei din Baia de Arama data spre adoptie in SUA. Decizie in cazul Sorinei Sacarin Dupa o decizie definitiva care aproba adoptarea Sorinei de cuplul de romani stabiliti in SUA, executorii judecatoresti, insotiti de un procuror din Craiova, au mers .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )