Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cele mai tari tablouri sunt acum disponibile online pentru oricine le vrea

Playtech Playtech,
Cele mai tari tablouri sunt acum disponibile online pentru oricine le vrea

Institutul de Arta din Chicago este unul din cele mai vechi si mari muzee din Statele Unite ale Americii. Recent, muzeul a hotarat sa le faca viata mai frumoasa iubitorilor de arta si a. continuă pe Playtech

Comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romne: Infractiunile care ridica cele mai mari probleme sunt cele unice

Inteligenta unei persoane modeste intelectual, dar aflata intr-o situatie de risc vital sau de a-si pierde libertatea, nu trebuie subestimata, iar infractiunile cele mai problematice sunt cele unice, spune intr-un interviu comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romane, noteaza Mediafax.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La interviu

O blonda la interviu: - Cati soti ai avut pana acum? - Doar ai mei? Sau asa. in general? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La capsuni

Bula era in Spania la cules de capsuni si cam tragea chiulul. Nervos patronul ii zice: - De acum incolo, o sa joci cum iti cant eu! - Dar ce patroane, ti-ai facut formatie? .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Omul beat

Un cetatean beat se duce la un politist si ii spune: - Sefu, vreau sa-ti zic un banc. - Nu vezi, omule, ca sunt politist? - Nu-i nimiiiic! Ti-l spun pana-l pricepi.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Copilul

Copilul unui politist isi roaga tatal: - Tata, tata, ma inveti sa numar pana la 100? Politistul raspunde iritat: - Bai, ia mai du-te! Eu sunt politist, nu profesor la.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Rosiile

Doi ardeleni converseaza la un pahar de palinca. - Mai Ioane tie-ti plac rosiile? Dupa o jumatate de ora de gandire intensa si profunda Ion raspunde: - De mancat da, insa asa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pompierii

Alinuta: - Alo, pompierii? Casa mea a luat foc! - Spuneti-ne cum sa ajungem la dumneavoastra. - Pai nu mai aveti masinile alea mari si rosii? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Caciula

Iarna, doi moldoveni taie lemne: - Mai Ioane, de ce nu ti-ai luat caciula cu urechi? - Gata, nu mai port caciula de cand am avut incidentul! - Dar ce incident? - Mi s-a oferit un pahar de vin si nu am.

Cele mai tari glume cu TeleormanLeaks: Cineva nu si-a dat foc la valiza cand trebuia FOTO

Dupa ce Rise Project a anuntat ca se afla in posesia unei valize burdusite cu informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum, glume savuroase ce-l vizeaza in principal pe liderul PSD Liviu Dragnea au inceput sa iasa la iveala mai ceva ca documentele din Teleormanleaks.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Carnet de conducere

Doi moldoveni se ciocnesc usor in trafic. Coboara amandoi din masini si se iau la cearta: - Da sinii t-o dat tii carnet, uai? - Da tii sini t-o spus ca ieu am carnet, uai? .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )