Libnet.ro
UNICEF

07:15

PANICA: Guvernul va accesa cele peste 200 de milioane de dispozitive electronice

B1 B1,
PANICA: Guvernul va accesa cele peste 200 de milioane de dispozitive electronice

Guvernul japonez a adoptat o lege, vineri, care ii permite sa scaneze cele peste 200 de milioane de dispozitive de tip Internetul Lucrurilor cam tot ce e electronic si permite o conexiune fara fir), precum s. continuă pe B1

PANICA: Guvernul va accesa cele peste 200 de milioane de dispozitive electronice

Guvernul japonez a adoptat o lege, vineri, care ii permite sa scaneze cele peste 200 de milioane de dispozitive de tip Internetul Lucrurilor cam tot ce e electronic si permite o conexiune fara fir), precum s.

Fondurile UE de 200 milioane Euro pentru irigatii se amna

Statul amana deschiderea sesiunii de inscriere pentru fondurile europene in valoare totala de 200 de milioane de euro pentru proiecte de irigatii in agricultura.

VREMEA. Fenomenele meteo fac in continuare ravagii. Peste 200 de cazuri gestionate de ISU Bucuresti-Ilfov si 300 de masini avariate

Vremea. Pompierii din Bucuresti si Ilfov au intervenit la peste 1. 800 de situatii de urgenta provocate de ploaia inghetata, in general fiind vorba despre copaci si stalpi doborati. Peste 220 de masini.

Ministerul Justitiei va achizitiona 241 de autoturisme in valoare de peste 10 milioane de lei

Ministerul Justitiei cumpara 241 de autoturisme in valoare de aproximativ 10 milioane de lei pentru transportul personalului si documentelor, in interes de serviciu, motivand ca acestea vor contribui la.

VODAFONE ROMANIA: Venituri din servicii de peste 180 milioane de euro

Vodafone Romania avea, la finele anului trecut, 9,9 milioane de clienti, dintre care 9,2 milioane utilizatori ai serviciilor mobile, conform rezultatelor financiare pentru trimestrul incheiat la 31 decembrie 2018, raportate vineri de Vodafone Group Plc.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )