Libnet.ro
UNICEF

08:45

Curs valutar BNR azi, 17 aprilie: Cotatia principalelor valute internationale

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR azi, 17 aprilie: Cotatia principalelor valute internationale

Acesta este cursul BNR pentru principalele valute. Vezi cum au evoluat euro, dolarul sau francul elvetian in comparatie cu leul. Banca Nationala a Romaniei a emis cursul valutar marti, 16. continuă pe Playtech

Curs valutar BNR azi, 15 aprilie: Leul se depreciaza in raport cu moneda europeana

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis cursul valutar luni, 15 aprilie, la ora 13:00. Leul s-a depreciat in raport cu moneda europeana +0,0032 lei pentru euro), in timp ce dolarul american a inregistrat o crestere minima, de doar 0,0001 lei. Francul elvetian a scazut cu 0,0042 lei, iar lira sterlina s-a apreciat cu 0,0110 [] .

Curs valutar BNR astazi, 15 aprilie: leul incepe saptamana in scadere fata de euro

Moneda nationala incepe saptamana in scadere fata de euro, dupa ce se apreciase pe finalul saptamanii trecute, in ciuda datelor ingrijoratoare publicate de Banca Nationala a Romaniei cu privire la deficitul de cont curent, in urcare cu peste 30%, la.

CURS VALUTAR. Euro creste din nou. La cat a ajuns moneda europeana

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, miercuri, un curs de 4,7622 lei, mai mult cu 0,23 de bani +0,05%) in comparatie cu anuntul din sedinta anterioara, cand moneda unica.

HOROSCOP 17 APRILIE. Berbecii au parte de multe oportunitati, Gemenii au o zi plina de indoieli

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 17 APRILIE 2019; azi, Mercur planeta comunicarii, gandirii si calatoriilor scurte intra in Berbec si iese din zona sa de umbra retrograda in care a.

HOROSCOP 17 aprilie cu Camelia Patrascanu. Balantele au o zi tensionata. Varsatorii au planuri de viitor

HOROSCOP 17 aprilie. Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17 aprilie. Muncim cu spor si trebuie sa fim atenti la relatii. HOROSCOP 17 aprilie. Berbec - au.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 17 aprilie. Meteorologii sunt pesimisti in privinta temperaturilor

Miercuri, 17 aprilie, cerul va avea innorari si temporar va ploua, pe arii extinse in jumatatea de est a tarii si local in rest. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 aprilie. Taurii trebuie sa invete sa-si asculte corpul, Gemenii reinvata sa rada

Iata pentru MIERCURI 17 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

CALENDAR ORTODOX 17 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Simeon, episcopul Persiei, a patimit pentru Hristos impreuna cu peste o mie de crestini in anul 341. Tot atunci au primit moarte muceniceasca Sfintii Audel si Anania, precum si.

MACRO NEWSLETTER-17 Aprilie 2019

Indicele ZEW al increderii investitorilor in economia Germaniei a crescut peste asteptari in aprilie 2019, cu 6,7 puncte, pana la 3,1 puncte, pe fondul unei scaderi peste asteptari a indicelui situatiei curente, pana la 5,5 puncte, cel mai redus nivel al ultimelor 53 de luni, de la 11,1 puncte in luna precedenta. Indicele increderii la nivelul zonei euro a crescut cu 7 puncte, pana la 4,5 puncte, pe fondul unei scaderi cu 6,6 puncte a indicelui situatiei curente, pana la -13,2 puncte. Sursa: ZEW) .

Miercuri, 17 aprilie, Adevarul iti aduce Frica. Trump la Casa Alba Bob Woodward

Miercuri, 17 aprilie, ziarul apare si impreuna cu titlul Frica. Trump la Casa Alba. Autorul Bob Woodward este redactor pentru Washington Post si castigator al Premiului Pulitzer pentru ancheta Watergate Scandal. Pachetul ziar si carte va costa 23 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in stoc limitat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )