Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dronele minuscule care vor schimba radical razboaiele

Playtech Playtech,
Dronele minuscule care vor schimba radical razboaiele

In 2018, Statele Unite ale Americii au alocat putin sub 700 de milioane de dolari pentru aparare. Dupa mai mult de patru ani de experimente si evaluari, armata americana trimite nano-drone. continuă pe Playtech

Cuvintele magice pe care barbatii au nevoie sa le auda de la partenere si care pot schimba radical relatia

Psihoterapeutul american James Allen Hanrahan sustine ca si barbatii au nevoie sa auda de la partenerele lor cuvinte, dezvaluind cateva dintre expresiile magice care pot consolida relatia.

Eugen Teodorovici, despre protestele oamenilor care vor autostrazi n zona Moldovei: Aceste situatii se ntmpla pentru ca avem printre noi persoane care nu vor sa faca altceva dect sa instige

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici considera ca manifestatia din Piata Victoriei a celor care cer construirea de autostrazi in zona Moldovei se intampla pentru ca avem printre noi persoane care nu vor sa faca altceva decat sa instige. intrebat vineri, la finalul sedintei de Guvern, daca au fost alocati bani pentru autostrada Targu Mures-Iasi prin proiectul de buget pe 2019, ministrul a spus ca sunt undeva la 9 milioane n. red. lei).

Provocare pentru hackeri din partea Elvetiei. Cat vor primi cei care vor pirata votul electronic

Elvetia le ofera premii in bani hackerilor care vor reusi sa pirateze viitorul sau sistem de vot electronic. O simulare de alegeri se va desfasura incepand de la 25 februarie, iar cei ce se simt in stare.

Declaratia unica 2019 Bontas (Deloitte): Sistemul de autoimpunere ar trebui sa vina la pachet cu masuri suplimentare de ghidaj. Trei factori care vor influenta depunerea si declararea

15 martie este data pana la care trebuie depusa Declaratia unica. Aceasta trebuie completata de persoanele fizice rezidente in Romania ce au realizat venituri extrasalariale in anul 2018 sau cei care estimeaza ca vor realiza venituri extrasalariale si in acest an. De anul acesta , persoanele fizice trebuie sa-si calculeze singure darile catre stat. Fiscul nu va mai trimite decizii de impunere. Problema cu sistemul de autoimpunere este ca multi vor completa gresit declaratia, iar altii deloc, pentru ca totul se face online. HotNews. ro a discutat cu Raluca Bontas, partener Global Employer Services Deloitte Romania pe acest subiect. Ea este de parere ca sistemul de autoimpunere trebuie sa vina la pachet cu masuri suplimentare de ghidaj.

Atentionare pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Pentru a facilita accesul cetatenilor romani pe piata fortei de munca din spatiul UE/SEE, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) ofera servicii gratuite de informare/consiliere/mediere persoanelor care doresc sa ocupe locurile de.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana minunata. Sunt pline de energie creativa

Saptamana care incepe este excelenta pentru trei semne zodiacale. Sunt creative si pline de energie. HOROSCOP GEMENI -Incepi sa vezi lucrurile asa cum nu ai mai facut-o pana acum. Ai revelatii majore.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )