Libnet.ro
UNICEF

26 Apr.

Cautarile pe eMAG in 2018 iti arata ca internetul te ajuta, dar nu te face mai destept

Playtech Playtech,
Cautarile pe eMAG in 2018 iti arata ca internetul te ajuta, dar nu te face mai destept

EMAG are un top cu cele mai ciudate cautari pe site-ul sau. La fel ca in 2017, nici cele de anul acesta nu sunt previzibile. Poate ca asta e partea buna la oameni: te pot surprinde oricand. eMAGface bilantul anului si prezinta cele mai ciudate, curioase si gresite cautari. Crezi ca poti intui ce au [] . continuă pe Playtech

Cautarile pe Google in 2018 iti arata ce nu te-a invatat scoala

Google prezinta cele mai populare cautari realizate in 2018, iar unele dintre ele iti arata ceea ce nu ii invata scoala pe romani si ei sunt nevoiti sa caute informatia pe.

Ce au cautat romnii pe eMAG n 2018. Topul celor mai amuzante cautari

De la ceasuri pana la scutiri medicale, clientii eMAG au cautat pe platforma o gama variata de produse in 2018. Unele cautari au fost extrem de precise, iar altele pline de umor, chiar daca uneori involuntar. in total, anul acesta s-au inregistrat 390 de milioane de cautari, cu 67% mai multe fata de anul trecut.

Topul ciudateniilor cautate de romani pe eMAG in 2018: zmartuaciurisimasina facut bani falsi hartie a4

EMAG a dat publicitatii topul cautarilor romanilor in 2018 pe magazinul online, dar si cateva clasamente inedite, precum Cel mai nefericit typo, Cum se aude asa se scrie sau Stiu exact ce caut.

Miss World 2018: Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume - Galerie FOTO

Reprezentanta Mexicului, Vanessa Ponce de Leon, in varsta de 26 de ani, model si voluntara, a fost aleasa Miss World la cea de-a 68-a editie a celebrei competitii de frumusete, potrivit site-ului oficial al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 26 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )