Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ce au cautat romnii pe eMAG n 2018. Topul celor mai amuzante cautari

Hotnews Hotnews,
 Ce au cautat romnii pe eMAG n 2018. Topul celor mai amuzante cautari

De la ceasuri pana la scutiri medicale, clientii eMAG au cautat pe platforma o gama variata de produse in 2018. Unele cautari au fost extrem de precise, iar altele pline de umor, chiar daca uneori involuntar. in total, anul acesta s-au inregistrat 390 de milioane de cautari, cu 67% mai multe fata de anul trecut. continuă pe Hotnews

TOPUL Celor mai mari scurgeri de date descoperite n 2018

Se pare ca in fiecare saptamana, o noua companie trebuie sa-si notifice clientii ca datele lor ar fi putut fi compromise. Scurgerile de date se pot intampla din mai multe motive. Unele companii sufera atacuri cibernetice. Sau datele pot fi gestionate gresit, sau vandute unor terte parti, sau bresele din sistemul de securitate al unui site pot lasa informatiile neprotejate.

Topul celor mai eficiente ceaiuri impotriva migrenelor

Conform unor statistici recente, mai bine de 20% din populatia planetei sufera constant de migrene, in destule cazuri durerile de cap aparand cel putin de 2-3 ori pe luna. Exista mai multe ceaiuri ce actioneaza cu succes ca remedii impotriva migrenelor.

Topul celor mai rasfatate zodii: nu vor rezista langa un partener care nu raspunde acestei nevoi

Niciodata nu vor refuza un masaj bun, o zi la spa sau una la cumparaturi. Ei sunt cei care adora sa fie rasfatati si nu se dau in laturi de la a cheltui ultimul ban pentru propriile placeri.

Topul celor mai poluate orase din Romania. Contrar asteptarilor, Bucurestiul este surclasat in clasamentul nefast de un oras de provincie

Un raport realizat de specialistii Observatorului Roman de Sanatate indica faptul ca valorile maxime admise in ceea ce priveste concentratia de pulberi in suspensie este depasita frecvent in marile orase din Romania.

Ce au cautat romnii pe Google n 2018 - De la bacalaureat si Black Friday, pna la Bitcoin si retete de tiramisu sau socata

Ca in fiecare an, Google publica topurile celor mai cautati termeni in ultimele 12 luni, iar bacalaureatul si evaluarea nationala sunt pe primele locuri. Printre temele care au starnit interes urias in 2018 se numara Black Friday, Campionatul Mondial de Fotbal si Simona Halep. Exatlon a fost cea mai cautata emisiune, iar Fifty Shades Freed, cel mai cautat film. Printre intrebarile puse de romani pe motorul de cautare se numara; Ce este bitcoin, Ce este curentul electric si Ce este imunoglobulina.

Ce emisiuni au cautat romanii pe Google in 2018

Exatlon si Insula iubirii se afla in topul Google al celor mai cautate show-uri TV din Romania, dupa ce reprezentantii motorului de cautare au analizat preferintele romanilor, in functie de trending, si au realizat un clasament pentru anul 2018.

eMAG cadouri Craciun. Haine mai ieftine si cu 90%

EMAG cadouri Craciun. Au mai ramas fix doua saptamani pana la Craciun, asa ca este timpul sa va ganditi ce le veti cumpara celor dragi in acest an. Magazinul online a inceput deja campania eMAGIA Sarbatorilor, care vine cu reduceri importante la mii de produse.

Meghan Markle este peste tot. Ducesa domina topul Google al celor mai cautate persoane din lume in 2018

Ducesa de Sussex Meghan Markle 37 de ani) se claseaza pe primul loc in topul cautarilor globale ale vedetelor/personalitatilor, dupa ce Google a facut o analiza comparativa a cresterilor in trending de anul acesta fata de cele din anul 2017, pentru a descoperi cine suscita cel mai mult interesul.

Ce au cautat romanii pe Google in 2018: de la imunoglobulina la Exatlon si retete de socata traditionala

La final de an, Google prezinta listele cu cele mai populare cautari realizate in 2018. Cautarile anului 2018 scot in evidenta oamenii, evenimentele sau subiectele care au captat atentia romanilor in acest an, dar si care au fost cele mai fierbinti titluri din divertisment, telefoanele cele mai in trend in cautari in 2018 sau cele mai frecvente intrebari la care au cautat raspunsuri romanii.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 DECEMBRIE Clasamentul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 4 - 11 decembrie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret, in contextul in care doar noua dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au consemnat aprecieri ale cotatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )