Libnet.ro
UNICEF

06:00

O banca din Romania a inventat cursul pe cirese. Cat costa 1 euro

Playtech Playtech,
O banca din Romania a inventat cursul pe cirese. Cat costa 1 euro

O banca din Romania a publicat cursul valutar al zilei de 17 mai intr-o maniera diferita. A echivalat cursul valutar cu numarul de cirese pe care le poti lua cu fiecare moneda care circula la noi. Banca Transilvania este cea care face din cirese un produs de lux si pe buna dreptate, avand in vedere [] . continuă pe Playtech

Cea mai mare banca din Romania are cursul valutar de azi in cirese: Pentru ca ne adaptam conditiilor macroeconomice

Ironie maxima a celeimai mari banci din Romania cu privire la pretul exorbitant al cireselor pe piata romanesca. Ajungand in ultimii ani sa fie catalogate drept produse de lux, ciresele devin ,.

Cat costa sa te bronzezi la solar? Trucuri pentru un bronz perfect si uniform

Daca vrei sa incepi sa te bronzezi la solar, trebuie sa stii cateva lucruri importante care sunt benefice pentru sanatatea ta. iti spune cat costa sa te bronzezi la solar, dar si ce poti pati daca o faci in mod neglijent. Una sau mai multe sedinte la solar sunt tot ce-ti trebuie daca vrei sa [] .

Preturile au explodat. Cat costa o rochie semnata de Razvan Ciobanu, dupa moartea lui?

Creatiile lui Razvan Ciobanu au devenit tot mai cautate dupa moartea designerului. Hainele create de el se vand la preturi din ce in ce mai mari. La cateva zile dupa moartea designerului Razvan Ciobanu, hainele create de aceste au ajuns sa fie tot mai cautate pe internet. Obiectele vestimentare se vand la preturi mari, iar [] .

Liviu Dragnea promite alocare de finantari substantiale pentru fermierii din Romania

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa. Vom face.

SONDAJ Prima retea 5G din Romania foloseste tehnologie Huawei. E ok?

Vodafone a devenit, miercuri, prima companie care isi lanseaza reteaua 5G in Romania. Pentru aceasta, asemenea altor operatori, vodafone foloseste statii si terminale Huawei, companie chineza acuzata de spionaj in SUA. Recent, Bruxelles-ul a propus masuri pentru securitatea retelelor 5G in UE, pe fondul temerilor privind riscurile de securitate ale tehnologiilor Huawei si ZTE. Sondaj HotNews. ro: Prima retea 5G din Romania foloseste tehnologie Huawei. E ok?.

Tinerii din Romania militeaza pentru pace. Acestia au semnat propria declaratie

Tinerii din Romania militeaza pentru pace si le cer guvernantilor sa faca acelasi lucru. Elevii si studentiidin Romania au sarbatorit cel de-al saselea an de lupta pentru pacea mondiala, initiat?.

Castigurile grupului de asigurari NN, afectate de situatia din Romania

Rezultatele trimestriale ale grupului olandez de asigurari NN au depasit estimarile, pe fondul imbunatatirii pietei din Olanda, dar reforma pensiilor din Romania a afectat profitul in Europa, transmite Reuters, noteaza Agerpres.

Forumul Democrat al Germanilor din Romania recomanda Da la referendum si sustine lista PNL

Forumul Democrat al Germanilor din Romania FDGR) recomanda membrilor si simpatizantilor sa raspunda Da la intrebarile referendumului din 26 mai si sa voteze lista PNL pentru alegerile europarlamentare.

VESTE SOC despre un ALT IUBIT ARTIST din Romania! Este vorba despre Vasile Seicaru! NIMIC nu va mai fi la fel!

Soc pe scena muzicala din Romania! Dupa aproape 50 de ani de folk, Vasile Seicaru a luat decizia radicala - trece pe stilul latino! SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A.

Cate cirese poti cumpara cu un euro. Campania inedita a celei mai mari banci din Romania

Cea mai mare banca din Romania a adaugat o valuta noua la cursul de schimb valutar, ciresele, solidarizand cu romanii care au inundat retelele de socializare, in ultima perioada, glumind pe seama pretului mare al acestor fructe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )