Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se dau bani pentru afaceri! Cum poti obtine romanii 500.000 de euro, cu o singura conditie

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru afaceri! Cum poti obtine romanii 500.000 de euro, cu o singura conditie

Startup-urile IT europene vor obtine noi finantari de capital de risc de cate 500. 000-2,5 milioane de euro printr-un fond de investitii care a fost lansat, marti, de Point Nine Capital, o firma de investitii care a mai acordat finantari unor startup-uri de succes, ca Delivery Hero, Revolut, Brainly si DocPlanner. Se dau intre 500000 si . continuă pe Playtech

Se dau banii pentru romanii afectati in 2020. Anuntul oficial al Guvernului

Guvernul a anuntat ca a inceput programul pentru despagubirea fermierilor. Cati bani se dau romanilor afectati in 2020?! Se dau bani pentru romanii afectati Seceta de anul acesta a afectat grav culturile de pe teritoriul Romaniei, motiv pentru care autoritatile au decis sa ajute fermierii cu subventii. Guvernul a anuntat ca in aceasta toamna, dupa .

Se dau bani de la stat pentru familiile de romani! Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca

Familiile cu mai multi de trei copii si cele monoparentale vor putea sa beneficieze de ajutoare din partea statului si de la firmele private. Pentru a primi aceste ajutoare, aceste familii vor avea nevoie de un card de beneficii. Acesta va fi acordat in urma eliberarii unui certificat pentru familie numeroasa. Se dau bani pentru .

Se dau bani de la stat: ce romani pot primi un stimulent de 2.000 de lei. Senatul discuta propunerea acum

Profesorii ar putea primi din partea statului un stimulent de 2000 de lei. Senatorii discuta la aceasta ora introducerea unui stimulent de 2. 000 de lei pentru profesori, chiar daca Ludovic Orban a anuntat ca nu sunt bani pentru ajutorarea profesorilor. Se da un stimulent financiar de la stat. Cine va primi 2000 de lei pe .

Marea Britanie pregateste o lege care sa sustina competitivitatea si deschiderea pentru afaceri a centrului financiar din City of London

Marea Britanie pregateste o noua lege a serviciilor financiare care sa sustina competitivitatea si deschiderea pentru afaceri a centrului financiar din City of London, dupa iesirea din Uniunea Europeana, transmite Reuters, conform news. ro.

Vesti proaste! Nu sunt bani pentru majorarea pensiilor si stimulentele de 500 de europentru profesori - Anuntul facut de Orban

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu sunt posibile cresteri de cheltuieli pentru majorarea pensiilor cu 40% si pentru stimulente de cate 500 de euro pentru profesori.

BizNews. Cum putem strange bani pentru copii si ce impact vor avea majorarile de pensii si salarii

Aflam astazi care sunt variantele de economisire pentru copii, pe care parintii le au la dispozitie. Fie ca vorbim despre conturi bancare, conturi oferite de stat, asigurari sau fonduri de investitii, este bine sa stim, inainte de a alege unul dintre aceste produse, ce ofera fiecare in parte, care sunt avantajele, dar si dezavantajele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )