Libnet.ro
UNICEF

06:45

Se dau bani de la stat pentru familiile de romani! Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca

Playtech Playtech,
Se dau bani de la stat pentru familiile de romani! Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca

Familiile cu mai multi de trei copii si cele monoparentale vor putea sa beneficieze de ajutoare din partea statului si de la firmele private. Pentru a primi aceste ajutoare, aceste familii vor avea nevoie de un card de beneficii. Acesta va fi acordat in urma eliberarii unui certificat pentru familie numeroasa. Se dau bani pentru . continuă pe Playtech

Se dau bani de la stat: ce romani pot primi un stimulent de 2.000 de lei. Senatul discuta propunerea acum

Profesorii ar putea primi din partea statului un stimulent de 2000 de lei. Senatorii discuta la aceasta ora introducerea unui stimulent de 2. 000 de lei pentru profesori, chiar daca Ludovic Orban a anuntat ca nu sunt bani pentru ajutorarea profesorilor. Se da un stimulent financiar de la stat. Cine va primi 2000 de lei pe .

Se dau bani pentru afaceri! Cum poti obtine romanii 500.000 de euro, cu o singura conditie

Startup-urile IT europene vor obtine noi finantari de capital de risc de cate 500. 000-2,5 milioane de euro printr-un fond de investitii care a fost lansat, marti, de Point Nine Capital, o firma de investitii care a mai acordat finantari unor startup-uri de succes, ca Delivery Hero, Revolut, Brainly si DocPlanner. Se dau intre 500000 si .

Ion Tiriac vrea sa ofere Guvernului 30 de milioane de euro! Singura conditie impusa statului roman

Omul de afaceri Ion Tiriac a venit cu o oferta socanta pentru Guvern. Afaceristul vrea sa ofere 30 de milioane de euro statului! Care este singura conditie pe care o impune, pentru donatia uriasa. De ce vrea Ion Tiriac sa ofere 30 de milioane de euro statului roman Ion Tiriac este dispus sa ofere nici .

Blue Air solicita MFP sa finalizeze conditiile garantiei de stat pentru imprumutul de 300 de milioane de lei

Compania aeriana Blue Air solicita reprezentantilor Ministerului Finantelor Publice MFP) sa indeplineasca, in regim de maxima urgenta, ultimele trei conditii suspensive ramase neindeplinite si necesare pentru acordarea garantiei de stat de Guvernul Romaniei prin OUG 139 din data de 19 august 2020, respectiv redactarea si emiterea conventiei de garantare, initierea si aprobarea Hotararii de Guvern si emiterea garantiei de stat, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,6718 seconds )