Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mihaela Radulescu, aparitie la X Factor. Ce a indraznit sa spuna despre Stefan Banica Jr. desi e insurat

Playtech Playtech,
Mihaela Radulescu, aparitie la X Factor. Ce a indraznit sa spuna despre Stefan Banica Jr. desi e insurat

Vineri seara, 18 decembrie 2020, a avut loc marea finala a sezonului 9 a emisiunii concurs X Factor 2020. Printre momentele care au tinut publicul lipit de micile ecrane a fost si o aparitie la X Factor a Mihaelei Radulescu. Vedeta a transmis un scurt mesaj video pentru Loredana Groza. Mihaela Radulescu, aparitie la X . continuă pe Playtech

Gica Hagi se va enerva! Ce a indraznit Gica Popescu sa spuna despre Ianis

Fostul capitan al echipei nationale, Gica Popescu a participat la celebra ancheta de sfarsit de an in care sunt alesi cei mai buni jucatori ai anului 2020. Ce decizie a luat Gica Popescu La sectiunea Cel mai bun fotbalist al anului, Gica Popescu l-a ignorat chiar si pe Ianis Hagi, unul dintre cei mai buni .

Cum a castigat Andrada Precup X Factor 2020. Eleva lui Stefan Banica Jr. si-a dezvaluit secretul

Vineri seara, 18 decembrie 2020, a avut loc marea finala a emisiunii concurs X Factor 2020. Marea castigatoare a serii a fost chiar eleva lui Stefan Banica Jr. Acum s-a si aflat cum a castigat Andrada Precup X Factor 2020. Cum a castigat Andrada Precup X Factor 2020 Marea castigatoare a X Factor 2020, care .

Mihaela Radulescu a luat foc. Ce a enervat-o teribil pe vedeta de la Pro TV

Mihaela Radulescu este o mama responsabila si face totul ca fiul ei sa aiba parte de o educatie buna, chiar daca asta inseamna sa scoata din buzunar sute de mii de dolari. De asemenea, desi adolescentul are varsta la care se poate apara singur, precum orice mama, vedeta PRO TV intervine si atunci cand acesta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )