Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ungurii ne dau vestea proastra, fix in acest moment. Anuntul de ultima ora din Ungaria

Playtech Playtech,
Ungurii ne dau vestea proastra, fix in acest moment. Anuntul de ultima ora din Ungaria

Veste proasta din Ungaria! Decizia finala a autoritatilor a surprins pe toata lumea. Ce a hotarat Guvernul maghiar cu privire la restrictiile impotria raspandirii coronavirusului? Decizie oficiala a Guvernului maghiar! Ungaria a prelungit cu o luna masurile restrictive in privinta accesului in tara. Acestea au fost introduse in tara de la 1 septembrie in vederea . continuă pe Playtech

Lidl Romania a facut anuntul pentru milioane de clienti. Ce primesc romanii din acest moment

Lidl Romania are un anunt important pentru clientii din Romania, asadar iata ce primesc acestia in plus cand isi fac cumparaturile din toate magazinele sale. Lidl Romania a facut anuntul pentru milioane de clienti Lidl Romania a facut in aceasta saptamana un anunt important, dupa un mic teasing care sa atraga atentia intregii lumi. Dar .

Cum arata situatia votului in strainatate la alegerile parlamentare in acest moment. Ce state si-au dat acordul pentru organizarea de sectii si care ar urma sa o faca

Malta si Nigeria sunt singurele state ale caror autoritati au informat oficial, pana la acest moment, ca nu vor permite organizarea de sectii de votare pe teritoriul lor, nici la sediile misiunilor diplomatice sa.

Ministrul Sanatatii: in acest moment nu se impune starea de urgenta, se impune respectarea regulilor La ce ar trebui sa ne asteptam in perioada urmatoare - UPDATE

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca in acest moment nu se impune instituirea starii de urgenta in Romania, ci respectarea regulilor de protectie sanitara, pentru a limita cresterea progresiva de cazuri de COVID-19.

Adi Minune si Costi Ionita, reunire dupa 20 de ani! Ce fac cei doi in acest moment

Oofff, viata mea Of, inima mea! Versurile cunoscute de aproape toti romanii au implinit, anul acesta, 20 de ani! Vinovatii pentru cea mai celebra manea au fost Costi Ionita si Adi Minune . Dupa doua decenii de la hit-ul care era ascultat practic peste tot, cei doi s-au reunit! Adi Minune si Costi Ionita, succes .

Ce inovatie in Constanta. Ce vad toti locuitorii din acest moment

Constanta si Cluj-Napoca se intrec in idei care mai de care mai inovative si mai benefice romanilor. Cu toate astea, orasul de la mare o ia cu pasi mai marunti, dar siguri, raspunzand apelului dintr-o campanie. Cu ce inovatie ii surprinde Constanta pe locuitorii sai? Alege asumat un oras curat. Bucuresti, Iasi si Constanta se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )