Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce inovatie in Constanta. Ce vad toti locuitorii din acest moment

Playtech Playtech,
Ce inovatie in Constanta. Ce vad toti locuitorii din acest moment

Constanta si Cluj-Napoca se intrec in idei care mai de care mai inovative si mai benefice romanilor. Cu toate astea, orasul de la mare o ia cu pasi mai marunti, dar siguri, raspunzand apelului dintr-o campanie. Cu ce inovatie ii surprinde Constanta pe locuitorii sai? Alege asumat un oras curat. Bucuresti, Iasi si Constanta se . continuă pe Playtech

Adi Minune si Costi Ionita, reunire dupa 20 de ani! Ce fac cei doi in acest moment

Oofff, viata mea Of, inima mea! Versurile cunoscute de aproape toti romanii au implinit, anul acesta, 20 de ani! Vinovatii pentru cea mai celebra manea au fost Costi Ionita si Adi Minune . Dupa doua decenii de la hit-ul care era ascultat practic peste tot, cei doi s-au reunit! Adi Minune si Costi Ionita, succes .

Localitatea din Romania unde doi candidati sunt la egalitate dupa alegeri. Ce se intampla in acest moment

Desi votul pentru alegerile locale 2020 s-a incheiat inca de duminica de la ora 21:00, intr-o localitate nu s-a desemnat inca noul primar. Este vorba depre un sat din Romania, unde doi candidati sunt la egalitate. Iata cum se procedeaza in acest caz! Doi candidati, la egalitate, dupa alegerile locale Satul Ortisoara din judetul Timis .

Germania a luat o decizie fara precedent la UE. Si Romania este in pericol in acest moment

Conform unui document consultat de Reuters, Germania, sefa consiliului Uniunii Europene, a propus introducerea unei scheme care conditioneaza accesarea de fonduri europene, inclusiv a banilor din fondul de revenire, in valoare de 750 miliarde de euro, de respectarea statului de drept. Germania a luat o decizie fara precedent la Uniunea Europeana Propunerea Germaniei constituie o .

CTP ii desfiinteaza pe Piedone si pe locuitorii din sectorul 5: Un participant la crima

In urma alegerilor locale 2020, Cristian Popescu Piedone, candidatul PPU-SL, a castigat postul de primar al Sectorului 5 din Capitala. Victoria sa, insa, este una controversata in contextul in care acesta a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare, pentru abuz in serviciu in dosarul Colectiv. Unul dintre cei care s-a aratat consternat .

CCR a respins sesizarea presedintelui Iohannis si a decis ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare din acest an

Curtea Constitutionala a respins marti sesizarea presedintelui Iohannis si a decis ca Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare din acest an, au declarat surse din cadrul CCR pentru.

Prima zapada din acest sezon. A nins pe Transalpina

Prima ninsoare din acest sezon s-a grabit sa vina pe Transalpina, unde un strat consistent de zapada s-a depus inca din primele ore ale zilei, fara insa a crea probleme de circulatie soferilor aflati in zona.

Iarna timpurie in Romania: Prima ninsoare din acest sezon a cazut pe Transalpina, la final de septembrie

A cazut prima ninsoare ina cest sezon rece. Pe Transalpina a nins, sambata. Soferii susprinsi pe acest drum erau nepregatiti pentru astfel de conditii de trafic. Prima ninsoare din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2784 seconds )