Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dacia uimitoare mai tare decat Duster. La ce SUV lucreaza in secret producatorul auto

Playtech Playtech,
Dacia uimitoare mai tare decat Duster. La ce SUV lucreaza in secret producatorul auto

Pe masura ce ne apropiem de finalul anului, sunt asteptate cateva modele noi de la Dacia. Unul dintre ele ar completa gama SUV si ar face, totodata, o reinventare a unui model mai vechi. Pentru. continuă pe Playtech

Digi |RCS-RDS ofera asta gratuit, dar clientii nu stiu. Optiunea e mai tare decat ce da Google sau altii

Digi |RCS-RDS si-a diversificat de-a lungul timpului oferta de produse oferite clientilor. Si unele dintre ele sunt date gratuit, chiar daca multi nu stiu asta. Daca ai internet de la.

Croitoru, BNR: Recesiunea va fi mai mare decat in 2009. Cresterea pensiilor ar fi dezastruoasa

Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu, a analizat situatia economica a Romaniei in contextul pandemiei, concluzia fiind ca recesiunea va fi mult mai accentuata decat cea din precedenta criza economico-financiara.

VIDEO Spectacolul delfinilor in Marea Neagra. Este cea mai tare experienta a mea

Imagini rare surprinse in Marea Neagra. Un inotator a reusit sa filmeze mai multi delfini atat din ambarcatiune, cat si din apa. Mamiferele au oferit un adevarat spectacol.

Atentie la ce banca depuneti banii! Ati putea ramane cu mai putin decat ati depus! Cu cat au scazut dobanzile

Mare atentie cand depuneti banii la banca! V-ati putea trezi in situatia in care aveti mai putin bani decat ati depus! Criza provocata de pandemia cu coronavirus a dus la scaderea dobanzilor la depozite.

Razboiul digital 2.0 al Chinei este mult mai insidios decat cel al Rusiei - interviu cu Nicolae Tibrigan, expert in analiza razboiului informational

Razboiul informational va deveni si mai dur in conditiile unui ecosistem informational suprasolicitat de naratiuni strategice care, efectiv, s-ar putea sa ne copleseasca daca nu ne mobilizam din timp, a declarat intr-un amplu interviu pentru HotNews. ro Dr. Nicolae Tibrigan, expert al Laboratorului pentru Analiza Razboiului Informational si Comunicare Strategica LARICS). Acesta a vorbit despre o colaborare intre China si Rusia, in sensul ca strategii chinezi invata din experienta fabricilor de troli militarizate, iar cei rusi devin mult mai interesati acum sa preia modelul de diplomatie publica chineza pentru a-i construi Rusiei o imagine pozitiva la nivel international. Vezi cum profita China de criza COVID-19 si cum este afectata Romania de acest razboi informational.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )