Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Spectacolul delfinilor in Marea Neagra. Este cea mai tare experienta a mea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Spectacolul delfinilor in Marea Neagra. Este cea mai tare experienta a mea

Imagini rare surprinse in Marea Neagra. Un inotator a reusit sa filmeze mai multi delfini atat din ambarcatiune, cat si din apa. Mamiferele au oferit un adevarat spectacol. continuă pe Adevărul

Generatorul de fete umane este cea mai terifianta aplicatie care nu stiai ca exista

Cu ajutorul inteligentei artificiale, o noua aplicatie software este capabila sa genereze fizionomii fotorealiste din schite simpliste sau cateva scrijelituri pe o hartie. Un grup de.

Care este cea mai mare fericire a unei femei. Topul celor mai fericite bancuri

Oamenii pozitivi, optimisti au un simt al umorului aparte si fac fata mai usor provocarilor. Astazi, va propunem o selectie de bancuri care au ca tema fericirea.

Trageri de lupta in Marea Neagra. Amplu exercitiu organizat de Fortele Navale Romane, la final

Shield Protector 20 este cel mai complex exercitiu national organizat de catre Fortele Navale Romane in acest an de instructie in zona de responsabilitate din vestul Marii Negre.

Doua nave de razboi americane ajung in Marea Neagra

Nava americana USS Oak Hill LSD 51) a inceput pe 18 iunie tranzitul spre nord spre Marea Neagra, acolo unde se va alatura unei alte nave americane - distrugatorul USS Porter - care a trecut de Bosfor cu o zi in urma. Cele doua nave vor desfasura operatiuni de securitate maritima alaturi de partenerii si aliatii din regiune, inclusiv Romania.

Cea mai tanara victima de COVID-19. Un bebelus de 13 zile a murit in Marea Britanie

Un bebelus de 13 zile din Marea Britanie a devenit cea mai tanara victima a coronavirusului dupa ce a decedat in urma infectarii, fara sa fi avut alte comorbiditati, potrivit Serviciului National de Sanatate britanic.

Cea mai frumoasa cascada din lume, Biger, de nerecunoscut dupa inundatiile din Caras-Severin

Desemnata in 2013 cea mai frumoasa cascada din lume, cascada Biger din judetul Caras Severin este acum de nerecunoscut dupa ce inundatiile au facut prapad in zona.

Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana duminica, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis, sambata, Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, grindina si vijelii, valabil in cea mai mare parte a tarii, pana duminica. in Moldova, Maramures, Transilvania, Dobrogea, local in Muntenia si in nordul Crisanei si in zonele montane va fi Cod portocaliu de ploi torentiale.

CORONAVIRUS. Cehia, cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de cazuri noi de COVID-19

Cresc din nou cazurile de Covid-19 in tarile europene. Cehia a raportat vineri cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de noi infectari cu noul coronavirus. S-au depasit 100 de cazuri.

incep lucrarile la cea mai moderna sala polivalenta din Romania

Saptamana viitoare, la Pitesti vor incepe lucrarile la cea mai moderna sala polivalenta din Romania. Sala va fi construita de o firma din Sibiu, aceeasi firma ce a realizat stadionul Ion Oblemenco din Craiova si Cluj Arena. Lucrarile vor fi finalizate in vara lui 2022.

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii: Pensiile militare nu sunt speciale. Militarii au aproape cea mai mica grila de salarizare dintre bugetari, iar indatoririle lor legale fata de tara continua si dupa ce trec in rezerva

Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale, a subliniat Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, care a explicat ca militarii nu numai ca au aproape cea mai mica grila de salarizare dintre bugetari, dar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )