Libnet.ro
UNICEF

13:00

Radarele si limitele de viteza de pe drumurile din Romania vor putea fi vazute acum si pe Google Maps

Adevărul Adevărul,
Radarele si limitele de viteza de pe drumurile din Romania vor putea fi vazute acum si pe Google Maps

Atentionarile cu privire la limitele de viteza si camerele care inregistreaza viteza sunt active acum in peste 40 de tari, printre care si Romania. continuă pe Adevărul

De Ziua Copilului, doar un sfert dintre companiile din Romania vor acorda beneficii suplimentare angajatilor - studiu

Trei sferturi dintre angajatorii din Romania nu acorda beneficii suplimentare salariatilor care au copii in intretinere, nici macar cu ocazia zilei de 1 iunie, arata un sondaj efectuat de BestJobs. Prin comparatie, tendintele din statele occidentale confirma accentul tot mai mare pe care angajatorii il pun pe motivarea echipei prin beneficii extinse si pentru membrii familiei.

Destinatiile turistice din Chisinau vor putea fi vizitate cu troleibuzul

Destinatiile turistice din Chisinau vor putea fi vizitate cu troleibuzul. Asociatia Nationala pentru Turism Receptor din Moldova, in parteneriat cu Regia Transport Electric, discuta ideea unui parteneriat pentru lansarea a doua itinerare care sa conecteze mai multe atractii turistice din oras.

Roland Garros: Zi plina pentru jucatoarele din Romania - Halep, Cirstea, Begu, Olaru si Bara evolueaza joi (Programul zilei)

Ziua de joi de la Roland Garros va fi una plina pentru sportivele din Romania. Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina Begu vor evolua in turul doi la simplu, in timp ce Raluca Olaru si Irina Bara debuteaza in proba de dublu. Halep va inchide ziua pe arena Suzanne-Lenglen, acolo unde se va duela in premiera cu poloneza Magda Linette 87 WTA). Partida va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Business report: Rosu pe piata agricola din Romania; Sprijin de la stat pentru fermele care angajeaza tineri; Producatorii de gaze propun ca toti consumatorii sa plateasca o taxa sociala care sa ajute consumatorii vulnerabili

Romanii vor putea verifica istoricul de inmatriculari al masinilor second-hand aduse din strainatate. Registrul Auto Roman RAR) a lansat. Topul bancilor in functie de taxa pe active. Primele sase banci din punct de vedere al.

Televiziunea din Romania, scoasa la vanzare. Prima TV isi gasise cumparator, dar totul s-a anulat in ultima clipa

O televiziune din Romania este de vanzare, dar un prim demers de a incheia o astfel de tranzactie a esuat. Acum, proprietarii Prima TV incearca sa gaseasca din nou cumparatori, dupa ce precedenta tranzactie s-a anulat in ultima clipa. De gasirea unui cumparator pentru postul de televiziune Prima TV se ocupa acum specialistii de la [] .

Fiul lui Dragnea, in topul latifundiarilor din Romania. Ce loc ocupa Valentin Dragnea

Fiul lui Dragnea a intrat in topul latifundiarilor din Romania cu o companie exploatatoare de terenuri agricole. Acesta are mari sanse sa devina, in urmatorii ani, un baron chiar mai notoriu decat tatal sau si are toate motivele sa o faca, indiferent de mijloace. Romania este o tara deschisa tuturor investitorilor straini si este bine [] .

Consiliul General nu a aprobat nici joi incredintarea unui imobil de pe Lipscani pentru Muzeul de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania

Consiliul General nu a aprobat nici joi darea in administrare a imobilului de pe Str. Lipscani nr. 18-20, catre Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel pentru realizarea Muzeului de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania. Proiectul avea nevoie de 36 de voturi pentru a fi aprobat si a obtinut doar 32 si 16 abtineri. Consilierii si primarul Gabriela Firea au stabilit ca proiectul sa fie discutat din nou la urmatoarea sedinta.

Ce salarii au calugarii si maicutele din Romania? Iata din ce traiesc

Calugarii si maicutele din Romania primesc lunar salarii de la stat. Potrivit datelor oferite de Biserica Ortodoxa Romana BOR), in tara sunt in prezent aproximativ 10. 000 de calugari si maicute care din suma primita de la stat trebuie sa ofere jumatate manastirii la care slujesc. Cum sunt platiti preotii si diaconii BOR precizeaza ca valoarea [] .

Top 10 vedete din Romania si masinile de lux pe care le conduc

Zece vedete din Romania, cele mai cunoscute la momentul actual, conduc doar masini de lux, in valoare de zeci de mii de euro. Delia, Andra, Andreea Marin sau Smiley si nu numai, prefera sa aiba multi cai-putere sub capota, dar si confort. E greu de spus cine dintre vedete are cea mai tare masina, pentru [] .

Vedeta din Romania care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti. Este de la PRO TV

Vedeta care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti este una dintre putinii oameni privilegiati sa stea alaturi de Suveranul Pontif atat de aproape. Selectia a fost foarte riguroasa pentru ca este nevoie de securitate sporita. Papa Francisc va sosi in Romania pe 31 mai si va face o vizita prin anumite [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )