Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vedeta din Romania care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti. Este de la PRO TV

Playtech Playtech,
Vedeta din Romania care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti. Este de la PRO TV

Vedeta care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti este una dintre putinii oameni privilegiati sa stea alaturi de Suveranul Pontif atat de aproape. Selectia a fost foarte riguroasa pentru ca este nevoie de securitate sporita. Papa Francisc va sosi in Romania pe 31 mai si va face o vizita prin anumite [] . continuă pe Playtech

Pensionarii din Romania care primesc cele mai mari pensii. Cat primesc fostii militari

Unii pensionari din Romania se plang de banii putini pe care-i primesc din partea statului, altii, insa, primesc pensii uriase. Exista o categorie a asa-numitilor privilegiati, care incaseaza mai mult in fiecare luna. Potrivit cifrelor oferite de Casele Sectoriale din domeniu, pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care [] .

Vedete din Romania care au vlogguri de succes

Vloggingul reprezinta un adevarat trend in ultimii ani, reprezentand un canal general de comunicare digitala. Asa se face ca si vedetele s-au apucat de vlogging, reusind sa cucereasca mediul online prin tot felul de tutoriale, provocari haioase ori interviuri realizate pe Youtube.

Partidul din Romania care cere, pe Facebook, interzicerea Facebook dupa rezultatul dezastruos de la alegeri

Un partid din Romania cere interzicerea Facebook in Romania, dupa rezultatul dezastruos inregistrat la alegerile europarlamentare. Reprezentantii formatiunii cred ca ar trebui sa se organizeze o comisie parlamentara si insusi Mark Zuckerberg ar trebui sa vina in Romania si sa dea explicatii. PNTCD este partidul care a decis sa nu desemneze candidati pentru alegerile europarlamentare, [] .

Care sunt zonele din Capitala dedicate pelerinilor care vor sa-l vada pe Papa Francisc si cum vor putea ajunge acolo

Autoritatile au stabilit care vor fi zonele din Capitala de unde pelerinii vor putea sa-l vada pe Papa Francisc la sfarsitul saptamanii cand acesta ajunge in Romania. De asemenea, au fost date publicitatii si strazile de acces catre zonele special amenajate.

Mesajul tulburator transmis de Papa Francisc cu putin timp de a ajunge in Romania

Papa Francisc a declarat sambata ca interzicerea avortului tine de uman, nu de religios, comparand totodata din nou intreruperea voluntara a sarcinii cu recurgerea la un asasin platit, informeaza.

VIDEO Papa Francisc, mesaj pentru romani inaintea vizitei istorice: Vin intr-o tara frumoasa si primitoare, ca pelerin si frate

Papa Francisc a transmis, cu cateva zile inainte de vizita istorica pe care o va efectua in tara noastra, un mesaj pentru romani, in care multumeste pentru invitatie si isi exprima bucuria intalnirii cu oficialitatile si credinciosii. Mesajul Suveranului Pontif a fost difuzat de TVR, care puncteaza ca e o traditie ca Papa sa adreseze un mesaj poporului pe care urmeaza sa-l viziteze.

Prognoza pentru vineri, cand zeci de mii de oameni vor asista la liturghia tinuta de Papa Francisc in Bucuresti: Ploi torentiale, vijelii, posibil grindina

Marti si miercuri, in Bucuresti, vremea va fi calda si doar seara pot aparea vijelii si averse, dar instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata si se va manifesta prin ploi torentiale, vijelii si, posibil, grindina, informeaza ANM in prognoza speciala pentru Capitala. Papa Francisc vine vineri la Bucuresti, urmand sa tina la Catedrala Sfantul Iosif o liturghie la care vor veni zeci de mii de oameni.

FRAGMENT Povestile episcopilor greco-catolici, victime ale regimului comunist, pe care Papa Francisc ii va beatifica la Blaj

Martori ai Fericirii. Sapte vieti de sfinti romani, volum scris de Francisca Baltaceanu si Monica Brosteanu, este dedicat povestilor vietii si mortii a sapte episcopi greco-catolici, victime ale regimului comunist, pe care Papa Francisc ii va beatifica la Blaj, pe 2 iunie. Adevarul prezinta, in premiera, cateva fragmente din cartea care va fi lansata marti, de la ora 19. 00, la Libraria Humanitas Cismigiu.

Cadoul simbolic pe care il va primi Papa Francisc la Blaj - VIDEO

Papa Fracinsc va avea parte de o primire speciala la Blaj, pe 2 iunie. Sfantul Parinte va primi un cadou aparte care are o legatura puternica cu beatificarea celor sapte episcopi greco-catolici martiri, ucisi.

Papa Francisc critica din nou avortul: E ingaduit sa angajezi un asasin platit pentru a rezolva o problema?

Papa Francisc si-a reafirmat sambata opozitia fata de avort, apreciind ca fiintele umane nu pot fi considerate drept incompatibile cu viata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )