Libnet.ro
UNICEF

21:45

24 IT. Galaxy Note 10 a ajuns in Romania! Care sunt cele mai bune imbunatatiri ale telefonului

Antena3 Antena3,
24 IT. Galaxy Note 10 a ajuns in Romania! Care sunt cele mai bune imbunatatiri ale telefonului

Este oficial: Galaxy Note 10 a ajuns si in Romania. Noua serie marcheaza doua premiere si numeroase imbunatatiri mai ales pe componenta video. Efectul bokeh, de profunzime iubit la fotografii este. continuă pe Antena3

Samsung Galaxy Note 10 ti se pare scump? eMAG are preturi mici la 5 alternative excelente

Samsung Galaxy Note 10 e disponibil in Romania din 23 august. Fara precomanda, fara sa astepti. Daca e in stoc, il iei. in caz ca pretul ti se pare insa prea mare, am cautat.

Samsung a prezentat in Romania noua gama de smartphone-uri premium, Galaxy Note 10

Samsung a prezentat, in cadrul unui eveniment de presa, cele doua smartphone-uri din noua serie Galaxy Note10. Noua gama este destinata utilizatorilor moderni, care se folosesc de telefon in activitatea lor de zi cu zi, atat personala, cat mai ales cea profesionala.

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremema din Romania! Care sunt judetele vizate...

Vremea se va mentine calduroasa, dupa-amiaza, pe spatii mici, in regiunile vestice si sudice va fi canicula, iar disconfortul termic va fi accentuat, iar local indicele temperatura-umezeala ITU) ar urma.

Samsung pregateste telefonul care te face sa uiti ca n-ai bani de Note 10

Samsung a finalizat lansarea Galaxy Note 10. Telefonul e in magazine si, cu siguranta, va mai avea cel putin un dispozitiv de lansat. Cel mai nou nume vehiculat este Galaxy A90, care.

Care sunt grasimile sanatoase si cum ne ajuta sa slabim

Un stil de viata sanatos, care ne mentine silueta armonioasa si o sanatate de fier, include miscare fizica si o alimentatie echilibrata, alcatuita din produse de calitate. Grasimile sanatoase reprezinta o parte importanta a meniului pe care este bine sa il avem zi de zi.

Ai camere de supraveghere instalate? Care sunt regulile si ce risti daca nu le respecti

Din cauza unor diverse evenimente, din ce in ce mai multi oameni aleg sa-si monteze camere video, pentru o mai buna siguranta. Din pacate, majoritatea nu stiu niste reguli pe care trebuie cu strictete sa le respecte. Ce trebuie sa faci dupa ce instalezi? Reguli si riscuri: Ai camere de supraveghere? Daca instalezi o camera .

Eugen Teodorovici schimba Prima Casa. Care sunt noile conditii pentru a obtine o locuinta

Programul Prima Casa are si el parte de modificari. Romanii care doresc sa-si achizitioneze o locuinta trebuie sa ia la cunostinta noile conditii. Ce arata actul normativ si cum se va numi de acum programul? Programul Prima Casa trece prin transformari Ministerul Finantelor propune transformarea programului Prima casa in O familie, o casa. Caracterul nou pe .

Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate!

Vremea se va mentine calduroasa cea mai mare parte a tarii, izolat caniculara in Lunca Dunarii, se arata in prognozele Institului National de Meteorologie ANM) pentru sambata. Dupa-amiaza disconfortul.

Cum pleaca romanul in vacanta si care sunt cele mai populare destinatii

Turistul roman inca este interesat de tarile clasice pentru sezonul estival: Grecia, Turcia si Bulgaria, arata o analiza realizata de iAgency, companie specializa in servicii de optimizare SEO si marketing online. Pe locul patru se afla Egipt, in.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )