Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum pleaca romanul in vacanta si care sunt cele mai populare destinatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum pleaca romanul in vacanta si care sunt cele mai populare destinatii

Turistul roman inca este interesat de tarile clasice pentru sezonul estival: Grecia, Turcia si Bulgaria, arata o analiza realizata de iAgency, companie specializa in servicii de optimizare SEO si marketing online. Pe locul patru se afla Egipt, in. continuă pe Wall-Street Ro

HOROSCOP. Care sunt cele mai mari frici ale nativilor din zodiac

HOROSCOP Cu totii avem anumite frici uneori. Iata care sunt acestea in functie de zodie. Niciodata nu vrea sa fie pe locul 2. ii e foarte frica sa nu fie.

Alimente care tin rinichii in forma. Cum cureti de toxine filtrele organismului si de ce fructele rosii sunt cele mai indicate

Rolul rinichilor este de a filtra substantele toxice, de a epura sangele, de a elimina deseurile metabolice din organism si de a regla tensiunea arteriala. Cea mai buna metoda care ii ajuta sa se mentina sanatosi este dieta bogata in fructe, legume si alimente sanatoase. Specialistii spun ca trebuie evitate alimentele procesate, bogate in zahar si aditivi.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Siret

Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati: - Mamaaa, ce siret sunt!!! .

453 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Ce tara ofera cele mai multe locuri de munca

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 453 locuri de munca vacante. Cele mai multe locuri de munca sunt la cules de fructe, instalatori sau specialisti IT.

Dimineata, una dintre cele mai cunoscute stiriste, in timpul liber, motociclista. Cine este vedeta care ii pune in incurcatura pe barbati, cu pasiunile ei (FOTO)

Un adintre cele mai cunsocute stiriste ale Antenei 1 are pasiuni mai putin obisnuite pentru o domnisoara fragila, cum pare ea la prima vedere.

Kate Middleton cele mai controversate momente

Este una dintre cele mai admirate femei din lume, insa Kate Middleton nu duce lipsa de controverse. Ba din contra! Iata aici cateva dintre cele mai controversate momente ale Ducesei! .

Cunoscuta revista franceza Madame Figaro considera Bucurestiul una dintre cele mai cool destinatii din Europa. De ce merita vizitat

Revista Madame Figaro, una dintre cele mai citite saptamanale din Franta, a publicat un amplu reportaj in care compara Bucurestiul cu Berlin si il considera o destinatie cool datorita autenticitatii sale.

Una dintre cele mai mari banci din lume intra pe piata din Romania

Morgan Stanley, una dintre cele mai mari si importante banci de investitii din lume, a stabilit conditiile in care va prelua activele imobiliare ale fondului de investitii AEW Europe, care iese astfel de pe piata dupa un deceniu de activitate locala.

Halep, jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem in ultimii 4 ani

Romanca Simona Halep este jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem din ultimii.

WTA: Simona Halep, jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Grand Slam in ultimii 4 ani

Romanca Simona Halep este jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Grand Slam din ultimii patru ani, potrivit unui clasament realizat de site-ul circuitului profesionist feminin de tenis WTA).

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )