Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cel mai ieftin telefon cu cea mai buna camera e in Romania. Cat costa Google Pixel 3a

Playtech Playtech,
Cel mai ieftin telefon cu cea mai buna camera e in Romania. Cat costa Google Pixel 3a

Daca poti spune ceva bun despre telefoanele Google e ca scot poze bune. Mai ales noaptea. Asa e cazul si cu Google Pixel 3a, telefon lansat in vara asta, mai ieftin decat Pixel 3 si pe care. continuă pe Playtech

iPhone 11 schimba toate preturile: cel mai scump si cel mai ieftin iPhone

IPhone 11 Pro a ramas, cel putin in Statele Unite ale Americii, la acelasi nivel cu telefoanele din 2018. Dar in Europa lucrurile nu stau deloc asa. Totodata, avem un nou cel mai ieftin.

Anuntul Digi pentru toti clientii: la ce pret a bagat cel mai asteptat Samsung

Digi |RCS-RDS inca nu are puterea comerciala de-a aduce telefoanele noi imediat ce sunt lansate. Asa ca recupereaza cand poate, cum e cazul cu cel mai asteptat telefon Samsung. Samsung.

FEDERATIA PATRONALA PETROL SI GAZE: Romania, cel mai mare producator de gaze naturale din Europa de Est

Romania este cel mai mare producator de gaze naturale din Europa de Est, cu o productie medie de gaze naturale in ultimii ani de circa 11 miliarde de metri cubi, afirma Federatia Patronala Petrol si Gaze.

Eurostat: Romania, cel mai semnificativ declin din UE al productiei industriale, in iulie

Productia industriala a scazut cu 0,4% in zona euro si cu 0,1% in Uniunea Europeana, in iulie comparativ cu luna precedenta, Romania inregistrand cel mai semnificativ declin, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres. in iulie, comparativ cu iunie, cele mai mari cresteri lunare ale productiei industriale au fost raportate in Croatia 4,9%), Portugalia 3,6%) si Danemarca 3,5%) iar cele mai semnificative scaderi in Romania minus 3,3%), Estonia minus 2,9%) si Letonia minus 2,1%).

Cel mai tanar primar din Romania, in prima editie Chefi la cutite. Ce a gatit edilul: Am dat licenta intre cele doua tururi de alegeri VIDEO

Cel mai tanar primar ales in Romania, Alin Adrian Nica, din comuna Dudestii Noi, judetul Timis, a impresionat juriul Chefi la cutite in prima editie din sezonul 7 al show-ului de la Antena 1.

AGENTIA INTERNATIONALA A ENERGIEI (IEA): SUA devenine cel mai mare exportator mondial de petrol

Cererea globala de titei este afectata de problemele economice, a anuntat joi Agentia Internationala a Energiei IEA), fiind stimulata de preturile mai scazute, determinate de oferta abundenta, deoarece Statele Unite au detronat temporar Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare exportator mondial de petrol, transmite Reuters.

Vaccinarea, discutata la cel mai inalt nivel

Problema spinoasa a vaccinarii a fost repusa in discutie la cel mai inalt nivel. Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a criticat pe cei care se joaca cu focul refuzand vaccinarea, in cadrul primului summit mondial organizat la Bruxelles impreuna cu Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), pe fondul recrudescentei cazurilor de boli precum rujeola.

Ce ii reproseaza cel mai des sotia lui CRBL. Juratul de la imi Place Dansul, scene incredibile in platoul Kanal D

Sotia lui CRBL ii reproseaza ca da note mai mari decat ar merita concurentii de la emisiunea imi Place Dansul, difuzata de postul de televiziune Kanal D. Fiica lui, in schimb, este de parere ca tatal ei este sincer atunci cand jurizeaza si este de acord cu notele pe care le acorda. Sotia lui CRBL .

INS: Preturile urca pe noi culmi, in luna august. Ce produse s-au scumpit cel mai mult

Rapoartele Institutului National de Statistica INS) arata ca preturile au crescut si in luna august. Raportat la luna decembrie 2018, cel mai mult au crescut preturile la cartofi, cu 16,72%, la tutun si.

O noua idila, in casa Puterea Dragostei. Jador, tradat de cel mai bun prieten. I-a suflat-o pe Andra

Puterea Dragostei aduce in prim-plan o idila la inceput de drum. Jador, unul dintre cei mai controversati concurenti din ambele sezone, fiind prezent de la inceput, a parasit competitia, timp in care altcineva s-a ocupat de inima Andrei. Unul dintre cei mai buni prieteni a fost cel care a facut-o pe frumoasa bruneta sa-l uite .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )