Libnet.ro
UNICEF

09:45

Google Pixel 4, in cele mai bune poze: concurent pentru iPhone si Samsung

Playtech Playtech,
Google Pixel 4, in cele mai bune poze: concurent pentru iPhone si Samsung

Google a surprins in iunie cand a publicat pe Twitter prima poza oficiala cu noul Pixel. Mai mult n-a zis. Din fericire, au aparut mai multe poze neoficiale care sa te ajute sa-ti faci o idee. continuă pe Playtech

Rezultate BAC 2019. Cele mai bune licee din Capitala in functie de notele obtinute de absolventi la Bacalaureat

Emotiile absolventilor de liceu au luat sfarsit luni, cand s-au publicat rezultatele preliminare la Bacalaureat. in Capitala, inainte de contestatii, un singur liceu a avut rata de promovabilitate de 100%. Adevarul a verificat promovabilitatea la toate colegiile din TOP 10 cele mai bune licee in functie de ultima medie de admitere.

Cele mai bune vitamine pentru cresterea parului. Rolul vitaminei B7 in acest proces

Parul poate cadea si din cauza stresului, dar si din lipsa de vitamine. Suplimentele special concepute sunt mai utile decat putem crede si ne pot ajuta sa avem parul mult dorit.

Festival al celor mai bune filme romanesti si din America Latina. Una dintre pelicule, proiectata la Castrul Roman Porolissum

Organizatorii au pregatit patru zile de proiectii gratuite ale celor mai bune filme lansate in Romania si American Latina in 2018 si 2019.

Meghan Markle si Printul Harry au facut botezul! Cele mai frumoase imagini!

Meghan Markle si Printul Harry si-au botezat weekendul acesta primul nascut! Micutul Archie a fost crestinat sambata in cadrul unei ceremonii private! Iata cele mai frumoase imagini de la eveniment! .

Alerta alimentara la LIDL. Unul dintre cele mai apreciate produse, infestat cu Salmonella

Alerta alimentara la LIDL Romania. Unul dintre cele mai dorite si apreciate produse este infestat cu Salmonella. Alimentul a fost rechemat, iar lantul de magazine asigura ca niciun alt produs nu a fost afectat. Alerta alimentara la LIDL! Unul dintre cele mai apreciate produse a fost infestat cu Salmonella Alerta alimentara la LIDL dupa ce .

insotitorii de zbor dezvaluie cele mai neplacute 9 gesturi ale pasagerilor

Insotitorii de zbor au multe responsabilitati in aer, un fapt de care unii pasageri par sa nu-si dea seama. Mai neplacut este ca unii calatori se comporta de parca preferintele lor ar fi mai importante decat ale tuturor celorlalti, ignorand locul care le-a fost repartizat, pastrandu-si castile cand insotitorul de zbor ii intreaba ce doresc sa bea sau taindu-si unghiile pe scaun. Cititi care sunt cele mai neplacute 9 lucruri pe care le fac pasagerii companiilor de zbor, dezvaluite de opt insotitori de zbor sub protectia anonimatului.

Top 10 cele mai piratate filme de pe torrent: ce descarca lumea ilegal de pe internet

Indiferent cat de accesibil a devenit continutul legal de pe internet prin intermediul serviciilor de streaming contra cost, intotdeauna va exista un top 10 cele mai piratate filme de pe.

Cum se pregateste una dintre cele mai vechi prajituri traditionale din Maramures. Reteta deliciosilor cocurei

Cocureii sunt un fel turte de mamaliga prajita. Avand un gust dulce, preparatul este pregatit dupa una dintre cele mai vechi retete traditionale din Maramures.

STUDIU Bucurestenii castiga aproape dublu fata de harghiteni. Cele mai banoase domenii si judete din Romania

Jumatate din angajatii din Romania sunt platiti cu salariul minim, iar salariatii din Bucuresti castiga de aproape doua ori in medie mai mult decat cele mai sarace judete, arata un studiu amplu realizat de experti in domeniul salariatilor din compania Syndex, care ilustreaza prapastia din piata muncii.

Cat castiga o casiera la LIDL. Sunt angajatii cu cele mai mari salarii din comert

Te-ai intrebat vreodata cat castiga o casiera la LIDL? Este un comerciant relativ nou pe piata din Romania. Tuturor ne place acest supermarket. Gasesti produse doar din anumite tari europene si nu uita de maioneza de la KFC. insa, indiferent ce si cat cumperi, produsele tale trec intai pe la casa de marcat, unde o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )