Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ziua nationala a Romaniei, 1 decembrie, iti aduce de la Google o surpriza

Playtech Playtech,
Ziua nationala a Romaniei, 1 decembrie, iti aduce de la Google o surpriza

Ziua nationala a Romaniei e sarbatorita si pe Google. 1 decembrie a venit cu un cadou special pentru romani. O sa te faca sa te simti mandru de nationalitatea ta. De ziua nationala a. continuă pe Playtech

Ziua Nationala a Romaniei. Sfarsit de saptamana, plin de evenimente importante

In Piata Tricolorului, pe data de 1 decembrie, de la 16:00, are loc spectacolul-evocare Ferdinand si Regina Maria, cat si spectacole muzicale surpriza dedicate Centenarului Marii Uniri.

Centenarul Marii Unirii. Gest incredibil facut de KFC si McDonalds de Ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie FOTO

Centenarul Marii Unirii. Doua lanturi de fast-food prezente si in Romania, KFC si McDonalds au ales sa sarbatoreasca intr-un mod aparte Ziua Nationala a Romaniei. Iar postarile lor de pe Facebook au.

FOTO Militari americani si canadieni la parada organizata de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 500 de militari romani si straini si 80 de vehicule ale Armatei au defilat prin fata miilor de constanteni care au admirat parada de 1 Decembrie.

FOTO Cum este celebrata Ziua Nationala a Romaniei in Deva. Se aprind luminile de sarbatoare

Sute de localnici au asistat la parada de 1 Decembrie, din municipiul Deva. Evenimentul a deschis seria de manifestari organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Ce spun specialistii despre huiduielile la adresa Jandarmeriei de Ziua Nationala a Romaniei: Nu era momentul potrivit

Jandarmeria a fost huiduita de multimea care s-a adunat in Capitala pentru a participa la parada de 1 decembrie. Rusine! a fost mesajul transmis de cei prezenti, care s-au intors cu spatele atunci cand au defilat efectivele de jandarmi si mijloacele tehnice din dotarea institutiei. in timp ce specialistii spun ca nu era momentul potrivit pentru o astfel de reactie, internautii sustin ca reactia era una fireasca dupa violentele din 10 august.

VIDEO inghesuiala la fasolea cu carnati. Coada la cele 2.000 de portii, cu vin fiert, oferite de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 2. 000 de portii de fasole cu carnati au fost impartite hunedorenilor care au participat la evenimentele dedicate Zilei Nationale a Romaniei.

VIDEO S-au inghesuit la fasole cu carnati. Coada la cele 2.000 de portii, cu vin fiert, oferite de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 2. 000 de portii de fasole cu carnati au fost impartite hunedorenilor care au participat la evenimentele dedicate Zilei Nationale a Romaniei.

VIDEO Mii de targujieni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in fata Coloanei lui Brancusi

Cateva mii de persoane au participat la ceremoniile dedicate Zilei Nationale a Romaniei si Centenarului Marii Uniri, care au avut loc la Targu Jiu.

FOTO Un urias, invitat la Ziua Nationala a Romaniei: Receptia de la Washington a oferit o imagine senzationala

Ambasada Romaniei de la Washington a avut 400 de invitati la receptia de miercuri, insa unul dintre ei a furat toate privirile.

FOTO Patriarhul Romaniei si Patriarhul Ierusalimului, prezenti la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei

Patriarhul Romaniei Daniel si Patriarhul Ierusalimului participa sambata, de 1 Decembrie, la Alba Iulia la ceremoniile organizate cu prilejul implinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )