Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alerta mare la Australian Open, unde e Simona Halep acum. Ce s-a intamplat in Adelaide

Playtech Playtech,
Alerta mare la Australian Open, unde e Simona Halep acum. Ce s-a intamplat in Adelaide

Nici nu a inceput primul turneu al anului de Grand Slam, ca organizatorii au fost pusi deja in fata unei crize incredibile. Este alerta la Australian Open, unde e Simona Halep acum. Iata ce s-a intamplat in Adelaide. Probleme mari la Australian Open Este alerta la Australian Open, unde e Simona Halep acum. Oficialii primului . continuă pe Playtech

Simona Halep a ajuns in Australia dupa un zbor cu doua opriri

Fosta finalista de la Australian Open a ajuns la Adelaide, acolo unde isi va petrece urmatoarele doua saptamani in carantina impusa de organizatorii primului turneu de Mare Slem al anului.

Cu cine sta Simona Halep in carantina, in Australia. Regulile stricte dinainte de Australian Open

S-a aflat cu cine sta Simona Halep in carantina, in Australia. Regulile stricte dinainte de Australian Open. Sportiva noastra a luat decizia de a participa la turneele de la Antipozi, astfel ca va trebui sa stea la izolare. Simona Halep, bagata in carantina doua saptamani, in Australia. Cu cine va sta la izolare sportiva noastra .

Simona Halep a anuntat la ce turnee va participa in urmatoarele luni - Cum arata programul numarului 2 WTA

Simona Halep se afla in carantina pentru urmatoarele doua saptamani la Adelaide, iar de acolo va pleca pentru a participa la Australian Open Melbourne, 8-21 februarie 2021). Ultima campioana de la Wimbledon a anuntat programul pe care-l va avea in urmatoarele luni.

Simona Halep a ajuns in Australia si a intrat in carantina! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Simona Halep a ajuns, joi, la Adelaide si a intrat in carantina, inainte de a juca la Melbourne Summer Series si la Australian Open.

Simona Halep a ajuns in Australia si a intrat in carantina

Simona Halep a ajuns, joi, la Adelaide si a intrat in carantina, inainte de a participa la Melbourne Summer Series si la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Andy Murray, confirmat pozitiv pentru coronavirus inainte de Australian Open

Campion de cinci ori la Australian Open, Andy Murray ar putea sa rateze acum marele turneu, dupa ce a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus, potrivit BBC Sports. Murray, in varsta de 33 de ani, urma sa plece spre Melbourne cu un zbor charter, dar va trebui sa intre in izolare in locuita sa de la Londra.

Legatura secreta dintre Simona Halep si Cosmin Olaroiu s-a aflat abia acum: Conjunctura neplacuta

Cosmin Olaroiu, in varsta de 51 de ani, este tehnicianul chinezilor de la Jiangsu Suning. El a amintit despre un episod in care a ajutat-o mult pe sportiva romanca Simona Halep, in varsta de 29 de ani si numarul 2 WTA. Legatura secreta dintre Simona Halep si Cosmin Olaroiu s-a aflat abia acum Cosmin Olaroiu .

Australian Open: 47 de jucatori, privati de antrenamente dupa ce au fost plasati in izolare

Un numar de 47 de jucatori si jucatoare de tenis, printre care si canadianca de origine romana Bianca Andreescu, au fost plasati carantina stricta dupa sosirea la Melbourne, in vederea participarii la Australian Open, fara posibilitatea de a se antrena in urmatoarele doua saptamani, dupa depistarea unor cazuri pozitive la coronavirus printre ceilalti pasageri din avioanele in care au calatorit, informeaza presa australiana, citata de AFP.

Jucatorul care si-a riscat viata pentru a se califica la Australian Open: Nu cred ca ati fost corecti cu mine in ultimii ani

Bernard Tomic 228 ATP) s-a calificat pe tabloul principal de la Australian Open, dupa ce a trecut de calificarile de la Doha. Australianul, fost loc 17 mondial, considera ca si-a riscat viata pentru a se afla in capitala Qatarului, dar a precizat ca a regasit placerea de a se afla pe teren si s-a aparat in fata jurnalistilor care l-au criticat in ultimii ani pentru atitudinea sa delasatoare.

Rafael Nadal si Dominic Thiem, fara antrenorii lor la Australian Open

Spaniolul Rafael Nadal si austriacul Dominic Thiem, doi dintre favoritii la castigarea trofeului, nu ii vor avea alaturi pe antrenorii lor la turneul de tenis Australian Open, care va avea loc luna viitoare, informeaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )