Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boala pe care Simona Halep a tinut-o secreta. Ce suferinta indura de peste 11 ani

Playtech Playtech,
Boala pe care Simona Halep a tinut-o secreta. Ce suferinta indura de peste 11 ani

Simona Halep a declarat ca de 11 ani aceasta evolueaza cu orteza din cauza durerilor la tendon. Aceasta orteza este un dispozitiv ortopedic care are rolul de a usura, stabiliza ori corecta articulatiile, muschii ori oasele. Boala pe care Simona Halep a tinut-o secreta Acum vreo 10 11 ani eram in strainatate si m-a . continuă pe Playtech

Surpriza majora pentru Simona Halep. Cei de la WTA au facut anuntul oficial

Veste extraordinara pentru Simona Halep. Asociatia Tenisului Feminin WTA) a facut anuntul oficial iar fanii sportivei romance nu puteau fi mai fericiti. Simona Halep, surpriza din partea WTA! Dupa ce a incheiat sezonul pe locul 2 mondial, in spatele australiencei Ashleigh Barty, care nu s-a mai inscris la vreun turneu din luna februarie, Simona Halep .

Ce a invatat Iga Swiatek de la Simona Halep. Campioana de la Roland Garros s-a trezit imediat

Iga Swiatek este campioana surpriza de la Roland Garros 2020, iar un merit important il are chiar Simona Halep. O spune chiar antrenorul tinerei jucatoare, Piotr Sierzputowski. Polonezul nu se refera la victoria din acest an pe care a reusit-o Swiatek in fata Simonei. Ci din contra, la esecul de anul trecut, in care eleva .

Clasamentul WTA actualizat dupa Roland Garros. Cum sta Simona Halep. O romanca a urcat 26 de locuri

WTA a publicat astazi clasmaentul actualizat dupa Roland Garros 2020, competitie castigata de Iga Swiatek. Simona Halep a dezamagit la editia din acest an, fiind eliminata chiar de poloneza, in faza optimilor de finala. Dar acest rezultat nu o afecteaza si in ierarhia oficializata luni. Simona Halep ramane pe locul 2, ba chiar isi pastreaza .

WTA: Simona Halep a fost nominalizata pentru titlul de jucatoarea lunii septembrie

Simona Halep numarul 2 mondial, este nominalizata de WTA, alaturi de japoneza Naomi Osaka si de belarusa Victoria Azarenka, pentru titlul de jucatoarea lunii septembrie.

Schimbari in clasamentul WTA - Cum stau lucrurile pentru Simona Halep si celelalte jucatoare din Romania

Clasamentul WTA a suferit modificari odata cu incheierea Roland Garros-ului, schimbari producandu-se si in TOP 10 mondial. Dintre jucatoarele din Romania, Irina Bara a inregistrat cel mai spectaculos salt, ea aflandu-se acum pe locul 116 in lume. Simona Halep isi mentine pozitia, iar Petra Kvitova revine in TOP 10.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )