Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

WTA: Simona Halep a fost nominalizata pentru titlul de jucatoarea lunii septembrie

Hotnews Hotnews,
 WTA: Simona Halep a fost nominalizata pentru titlul de jucatoarea lunii septembrie

Simona Halep numarul 2 mondial, este nominalizata de WTA, alaturi de japoneza Naomi Osaka si de belarusa Victoria Azarenka, pentru titlul de jucatoarea lunii septembrie. continuă pe Hotnews

Salt important pentru Irina Bara in clasamentul WTA. Simona Halep ramane pe doi

Jucatoarea Irina Bara a realizat un salt de 26 de locuri in ierarhia mondiala dupa ce a concurat la Roland Garros.

Schimbari in clasamentul WTA - Cum stau lucrurile pentru Simona Halep si celelalte jucatoare din Romania

Clasamentul WTA a suferit modificari odata cu incheierea Roland Garros-ului, schimbari producandu-se si in TOP 10 mondial. Dintre jucatoarele din Romania, Irina Bara a inregistrat cel mai spectaculos salt, ea aflandu-se acum pe locul 116 in lume. Simona Halep isi mentine pozitia, iar Petra Kvitova revine in TOP 10.

Clasamentul WTA actualizat dupa Roland Garros. Cum sta Simona Halep. O romanca a urcat 26 de locuri

WTA a publicat astazi clasmaentul actualizat dupa Roland Garros 2020, competitie castigata de Iga Swiatek. Simona Halep a dezamagit la editia din acest an, fiind eliminata chiar de poloneza, in faza optimilor de finala. Dar acest rezultat nu o afecteaza si in ierarhia oficializata luni. Simona Halep ramane pe locul 2, ba chiar isi pastreaza .

Simona Halep si Toni Iuruc, intimi in public, aseara. Nimeni nu se astepta sa ii vada in ipostaza asta

Asa sigur nu ai mai vazut-o pe celebra jucatoare de tenis din Romania. Simona Halep si Toni Iuruc, surprinsi in ipostaze intime in public. Imaginile astea fac inconjurul tarii. Simona Halep si Toni Iuruc, intimi in public Desi nu mai este pentru nimeni un secret ca Simona Halep si Toni Iuruc formeaza un cuplu de .

Ce a invatat Iga Swiatek de la Simona Halep. Campioana de la Roland Garros s-a trezit imediat

Iga Swiatek este campioana surpriza de la Roland Garros 2020, iar un merit important il are chiar Simona Halep. O spune chiar antrenorul tinerei jucatoare, Piotr Sierzputowski. Polonezul nu se refera la victoria din acest an pe care a reusit-o Swiatek in fata Simonei. Ci din contra, la esecul de anul trecut, in care eleva .

Laurentiu Baranga, fostul presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, a fost retinut pentru 24 de ore

Laurentiu Baranga a fost retinut pentru 24 de ore, in urma audierilor care au avut loc sambata. seara. Fostul presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor a fost adus.

SUA: Amy Coney Barrett, nominalizata pentru a o inlocui pe Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema, promite sa judece in baza legii si nu a valorilor personale

Amy Coney Barrett, nominalizarea presedintelui Donald Trump pentru a ocupa locul lasat vacant prin decesul judecatoarei Ruth Bader Ginsburg, promite sa judece pe baza legii si nu a optiunilor personale, intr-o serie de observatii formulate duminica inainte de audierea sa in Senat, care va avea loc saptamana aceasta, pentru a fi confirmata, relateaza Reuters.

Raport Freedom House: Pandemia a fost folosita pentru a reduce libertatile in mediul online. China, in continuare pe ultimul loc in privinta drepturilor

Guvernele mai multor tari folosesc pandemia ca justificare pentru a-si intensifica supravegherea si pentru a reprima disidenta online, subliniaza organizatia nonguvernamentala Freedom House intr-un raport publicat miercuri. Pentru al saselea an consecutiv, China este clasata pe ultimul loc in ceea ce priveste libertatea in spatiul online.

Gheorghe Hagi a fost nominalizat pentru Balonul de Aur Dream Team

Gheorghe Hagi se afla printre fostii si actualii fotbalisti nominalizati de publicatia France Football pentru a face parte din echipa Balonul de Aur Dream Team.

Doua angajate de la Serviciul de Evidenta a Persoanei au fost condamnate pentru fapte de coruptie

Doua functionare de la Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei SPCLEP) Galati au fost condamnate definitiv pentru fapte decoruptie, informeaza luni, 12 octombrie, Directia Generala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )