Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu cine petrece Simona Halep de Craciun si Revelion. S-a aflat acum, imaginile sunt clare

Playtech Playtech,
Cu cine petrece Simona Halep de Craciun si Revelion. S-a aflat acum, imaginile sunt clare

Simona Halep a decis sa nu paraseasca Romania in 2020, iar fanii au aflat cu cine isi va petrece Simona Halep sarbatorile de iarna. Chiar si in ziua de Craciun, Simona Halep a postat cateva fotografii de sezon, iar aceste imagini au primit peste 10. 000 de aprecieri de la fani. Cu cine petrece Simona Halep . continuă pe Playtech

Simona Halep, cadou neasteptat in pandemie. Am sentimentul de Craciun in fiecare zi

Pe final de an, Simona, locul 2 in ierarhia WTA, a inventariat lucrurile bune din acest an special.

EXCLUSIV Simona Halep, gest urat la adresa unui fan. S-a aflat tot adevarul: O ingrijesc sa nu fie distrusa

Catalin Mihalache a fost de doua ori in centrul atentiei. in 2014, cand a obtinut Premiul de originalitate si suma de 10. 000 de euro la concursul Romanii au talent PRO TV), dar si acum 3 ani, cand i-a facut o statuie de 120 de kilogramecelebrei jucatoare de tenis Simona Halep, devenita atunci numarul unu mondial.

Cati bani a castigat, de fapt, Simona Halep in 2020. Suma este astronomica

In 2020, WTA este forta dominanta in sportul feminin. Si s-a dovedit a fi mai adevarat ca niciodata. Recent s-a publicat lista cu cele mai bine platite sportive feminine. Lista include cele noua jucatoare WTA in top 10, iar Simona Halep ocupa un loc fruntas. Castiguri impresionante pentru Simona Halep in 2020 Pandemia a lovit .

Simona Halep a facut anuntul trist pentru fanii ei. Ce decizie radicala a luat sportiva noastra

Pentru inceputul de an 2021, in perioada 6-13 ianuarie, se anunta un turneu de zile mari la Abu Dhabi. Sezonul incepe la Abu Dhabi, apoi se duce in Australia, la tuernul de Grand Slam, Australian Open. Daca pana acum, prezenta romancei Simona Halep era o certitudine la Abu Dabhi, se pare ca aceasta s-a razgandit.

Simona Halep marturiseste ca se teme sa zboare cu avionul

Intr-un interviu acordat pentru Digi Sport, Simona Halep a afirmat ca se teme sa zboare cu avionul, .

Simona Halep: Am descoperit relaxarea in joc, ma bucur foarte mult de faptul ca sunt pe teren si nu ma mai critic atat de mult. Pot sa fiu mai lucida in momentele grele

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a subliniat ca 2020 a fost un an greu pentru toata lumea, inclusiv pentru ea, dar a gasit si cateva parti pozitive ca a stat mai mult acasa si s-a.

Simona Halep si dificilul an 2020: Am descoperit relaxarea in joc si nu ma mai critic atat de mult

Simona Halep a declarat ca a descoperit relaxarea in joc, in acest an, si astfel nu se mai critica atat de mult pe ea insasi.

Simona Halep, anuntata oficial la Australian Open 2021

Jucatoarea Simona Halep se numara printre sportivele deja confirmate ca vor participa la editia din 2021 a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al sezonului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )