Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ce a invatat Iga Swiatek de la Simona Halep. Campioana de la Roland Garros s-a trezit imediat

Playtech Playtech,
Ce a invatat Iga Swiatek de la Simona Halep. Campioana de la Roland Garros s-a trezit imediat

Iga Swiatek este campioana surpriza de la Roland Garros 2020, iar un merit important il are chiar Simona Halep. O spune chiar antrenorul tinerei jucatoare, Piotr Sierzputowski. Polonezul nu se refera la victoria din acest an pe care a reusit-o Swiatek in fata Simonei. Ci din contra, la esecul de anul trecut, in care eleva . continuă pe Playtech

DigiSport: Secretul polonezei Iga Swiatek. Ce melodie a ascultat campioana de la Roland Garros inainte de finala

Iga Swiatek 19 ani, 54 WTA) a castigat sambata finala probei feminine de simplu a turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, 6-4, 6-1, pe americanca Sofia Kenin 6 WTA), a patra favorita a competitiei, dupa o ora si 24 de minute, si va urca de luni in Top 20 WTA.

Iga Swiatek, poloneza care a batut-o pe Simona Halep, este campioana la Roland Garros. O performanta cum nu s-a mai vazut din 2007

Iga Swiatek este noua campioana de la Roland Garros. Jucatoarea de 19 ani din Polonia a invins-o in ultimul act pe Sofia Kenin, din SUA, scor 6-4, 6-1. Swiatek este cea care a eliminat-o si pe Simona Halep, in optimile de finala, scor 6-1, 6-2. De altfel, parcursul reusit de ea la aceasta editie este .

Clasamentul WTA actualizat dupa Roland Garros. Cum sta Simona Halep. O romanca a urcat 26 de locuri

WTA a publicat astazi clasmaentul actualizat dupa Roland Garros 2020, competitie castigata de Iga Swiatek. Simona Halep a dezamagit la editia din acest an, fiind eliminata chiar de poloneza, in faza optimilor de finala. Dar acest rezultat nu o afecteaza si in ierarhia oficializata luni. Simona Halep ramane pe locul 2, ba chiar isi pastreaza .

Iga Swiatek este noua regina la Roland Garros! Ce performante fabuloase a izbutit poloneza de 19 ani, care a eliminat-o pe Halep

Jucatoarea aflata pe locul 54 WTA, Iga Swiatek, a reusit sa castige ultimul trofeu de Grand Slam al anului, dupa un turneu in care nu a pierdut niciun set.

Sofia Kenin si Iga Swiatek lupta pentru coroana de la Roland Garros

Cele doua jucatoare se vor afla in premiera in ultimul act de la Roland Garros, turneu amanat in acest an din cauza pandemiei de coronavirus.

S-a decis campioana de la Roland Garros dupa finala dintre Iga Swiatek si Sofia Kenin

Iga Swiatek 19 ani, 54 WTA), jucatoarea ploneza care a eliminat-o pe Simona Halep, este noua campioana de la Roland Garros. Ea a castigat finala feminina a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a.

S-a nascut o stea: Iga Swiatek, campioana la Roland Garros

Iga Swiatek din Polonia a castigat editia din acest an a Roland Garros, devenind cea mai tanara jucatoare dupa Monica Seles si Steffi Graf care reuseste la 19 ani sa ia titlul din Franta. Ceremonia de acordare a trofeului a produs o imagine bizara, trofeul ridicat de un sportiv cu masca. In ciuda insistentelor reporterilor, Swiatek nu a dorit sa isi dea jos masca pentru fotografii.

Iga Swiatek, campioana la Roland Garros - La doar 19 ani, poloneza a castigat primul titlu de Grand Slam fara sa piarda vreun set

Iga Swiatek a scris istorie la Paris, dupa ce a castigat Roland Garros-ul fara sa piarda vreun set. Poloneza in varsta de doar 19 ani a invins-o pe Sofia Kenin 6 WTA, campioana la Australian Open in acest an), scor 6-4, 6-1 americanca a cerut un timeout medical in setul secund, la scorul de 2-1, moment din care nu a mai contat pe teren). Pentru Swiatek, acesta este primul titlu de Grand Slam din cariera.

Iga Swiatek are lumea tenisului la picioare! Ce recorduri a bifat noua campioana de la Roland Garros

Jucatoarea de tenis de doar 19 ani este prima sportiva din Polonia care reuseste sa castige un turneu de Grand Slam, iar maniera in care a facut-o i-a uimit pe specialistii sportului alb.

Simona a fost dezavantajata la Paris Cine rupe tacerea despre esecul lui Halep de la Roland Garros

Simona Halep a suferit o infrangere dura in turul 4 la Roland Garros, un neverosimil 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek. Poloneza, care joaca sambata finala competitiei, a dominat categoric acea partida. A fost una dintre cele mai mari surprize ale acestei editii de la Paris. Dar Simona Halep este aparata de unul dintre cei mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )