Libnet.ro
UNICEF

17:45

S-a decis campioana de la Roland Garros dupa finala dintre Iga Swiatek si Sofia Kenin

B1 B1,
S-a decis campioana de la Roland Garros dupa finala dintre Iga Swiatek si Sofia Kenin

Iga Swiatek 19 ani, 54 WTA), jucatoarea ploneza care a eliminat-o pe Simona Halep, este noua campioana de la Roland Garros. Ea a castigat finala feminina a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a. continuă pe B1

Iga Swiatek, poloneza care a batut-o pe Simona Halep, este campioana la Roland Garros. O performanta cum nu s-a mai vazut din 2007

Iga Swiatek este noua campioana de la Roland Garros. Jucatoarea de 19 ani din Polonia a invins-o in ultimul act pe Sofia Kenin, din SUA, scor 6-4, 6-1. Swiatek este cea care a eliminat-o si pe Simona Halep, in optimile de finala, scor 6-1, 6-2. De altfel, parcursul reusit de ea la aceasta editie este .

S-a nascut o stea: Iga Swiatek, campioana la Roland Garros

Iga Swiatek din Polonia a castigat editia din acest an a Roland Garros, devenind cea mai tanara jucatoare dupa Monica Seles si Steffi Graf care reuseste la 19 ani sa ia titlul din Franta. Ceremonia de acordare a trofeului a produs o imagine bizara, trofeul ridicat de un sportiv cu masca. In ciuda insistentelor reporterilor, Swiatek nu a dorit sa isi dea jos masca pentru fotografii.

Roland Garros: Novak Djokovic, in finala dupa un meci de cinci seturi cu Stefanos Tsitsipas

Novak Djokovic s-a calificat in a cincea sa finala de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in penultimul act pe grecul Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1. Pentru titlu, liderul mondial se va duela cu rivalul sau Rafael Nadal.

in a doua semifinala de la Roland Garros, Tsitsipas a scos untul din Djokovic! Vom avea o finala de vis

Novak Djokovici s-a calificat in finala la Roland Garros, dupa ce a trecut de Stefanos Tsitsipas in cinci seturi si dupa aproape patru ore de joc.

Roland Garros: Stefanos Tsitsipas s-a calificat in semifinale Victorie in trei seturi cu Andrey Rublev

Stefanos Tsitsipas s-a calificat pentru prima oara in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, miercuri, pe Andrey Rublev, scor 7-5, 6-2, 6-3.

Roland Garros: Sofia Kenin, in finala - Victorie in doua seturi cu Petra Kvitova

Sofia Kenin s-a calificat in cea de-a doua finala de Grand Slam din cariera, campioana en-titre de la Australian Open trecand de Petra Kvitova in semifinalele de la Roland Garros 6-4, 7-5).

Simona a fost dezavantajata la Paris Cine rupe tacerea despre esecul lui Halep de la Roland Garros

Simona Halep a suferit o infrangere dura in turul 4 la Roland Garros, un neverosimil 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek. Poloneza, care joaca sambata finala competitiei, a dominat categoric acea partida. A fost una dintre cele mai mari surprize ale acestei editii de la Paris. Dar Simona Halep este aparata de unul dintre cei mai .

Novak Djokovic ajunge cu emotii in finala de la Roland Garros

Novak Djokovic s-a calificat vineri seara, cu greu, in finala de la Roland Garros, acolo unde il va intalni pe Rafal Nadal.

Rafael Nadal pentru a 13-a oara in finala de la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in ultimul act de la Roland Garros.

Swiatek, prima poloneza din istorie in finala de la Roland Garros

Jucatoarea care i-a scos Simonei Halep tenisul din cap anul acesta la Roland Garros a ajuns joi seara in finala turneului intr-o maniera fulminanta.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )