Libnet.ro
UNICEF

01:05

Astronomii au detectat cea mai mare explozie de dupa Big Bang. A facut un crater suficient de mare incat sa incapa 15 galaxii inauntru (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Astronomii au detectat cea mai mare explozie de dupa Big Bang. A facut un crater suficient de mare incat sa incapa 15 galaxii inauntru (FOTO, VIDEO)

Astronomii au detectat cea mai mare explozie din Univers dupa Big Bang bineinteles), puterea ei fiind atat de mare, incat a creat un crater in care ar incapea 15 galaxii de marimea Caii Lactee, a anuntat. continuă pe B1

Oamenii de stiinta au observat cea mai mare explozie din univers

Explozia s-a produs in constelatia Opiuchus, aflata la 390 de milioane de ani lumina de Pamant iar anvergura ei a fost de 5 ori mai mare decat tot ce s-a observat pina acum.

Oamenii de stiinta au descoperit cea mai mare explozie cosmica de la Big Bang incoace

Cea mai mare explozie cosmica descoperita vreodata de catre cercetatori a fost atat de puternica incat a lasat in urma sa o gaura de dimensiunile a 15 galaxii asemanatoare Caii Lactee. Este cea mai mare explozie de la Big Bang incoace, noteaza si BBC News.

Wall Street a inregistrat cea mai mare scadere saptamanala de dupa criza din 2008

Indicii bursieri de pe Wall Street au continuat sa scada vineri, iar pe ansamblul acestei saptamani au inregistrat cea mai mare scadere de dupa criza financiara globala din 2008, din cauza ingrijorarilor investitorilor legate de impactul epidemiei provocate de coronavirus asupra economiei, transmite CNBC.

BINTERVIU: Un psiholog si un teolog lupta pentru conducerea UBB, cea mai mare universitate din Romania, cu un buget de 120 de milioane de euroan

Cea mai mare universitate din Romania in ceea ce priveste numarul de studenti, Babes-Bolyai, isi cauta rector. La alegerile care vor avea loc saptamana viitoare, in 3 martie, s-au inscris doi candidati: profesorii universitari Daniel David si Ioan Chirila. Adevarul a realizat un interviu in oglinda cu cei doi competitori, in care acestia sumarizeaza viziunea lor asupra dezvoltarii universitatii.

Baiat sau fata? Anda Calin i-a facut cea mai mare surpriza lui Liviu Varciu

Liviu Varciu va fi din nou tata, Anda Calin aducandu-i pe lume o alta fericire. Baiat sau fata? Ce va avea vedeta Antena 1? Baiat sau fata? Anda Calin i-a facut cea mai mare surpriza lui Liviu Varciu Liviu Varciu are o fata, Carmina, in varsta de 17 ani, din relatia cu Amy Teiceanu. Din .

CONFERINTA CODUL INSOLVENTEI NICOLETA MUNTEANU, EURO INSOL: 2019 a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani

Anul trecut a fost un an al provocarilor atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru practicienii in insolventa Numarul insolventelor din economia noastra s-a diminuat cu 22% in 2019, potrivit datelor Coface Romania, spune doamna Nicoleta Munteanu, Partener EURO Insol SPRL, care mentioneaza ca aceasta evolutie a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani.

Oficial OMS, despre epidemia de coronavirus: Ceea ce se intampla in afara Chinei este cea mai mare preocupare a noastra

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat ca restul lumii - nu China - este acum cea mai mare ingrijorare cand vine vorba despre epidemia de.

NICOLETA MUNTEANU, EURO INSOL: 2019 a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani

In 2019, numarul insolventelor din economia noastra s-a diminuat cu 22%, potrivit datelor Coface Romania, spune doamna Nicoleta Munteanu, Partener EURO Insol SPRL, care mentioneaza ca aceasta evolutie a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din istorie pe fondul temerilor cauzate de coronavirus

Actiunile din SUA au inregistrat noi scaderi, joi, in timp ce Covid-19 continua sa se raspandeasca in zeci de tari. Indicele SP 500 a avut partea de cea mai neagra zi din 18 august, 2011, iar analistii anticipeaza ca bursele vor avea cea mai grea saptamana de la criza financiara.

Coronavirus, posibil sa devina cea mai mare ingrijorare macro din ultimul deceniu

Pietele asiatice au scazut ieri pe fondul raspandirii coronavirusului in intreaga lume, dar si pe fondul advertis and 172;mentelor autoritatilor din sanatate care sustin ca guvernele nu sunt pregatite pentru focar, conform AFP.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )