Libnet.ro
UNICEF

12:15

Nokia X: tot ce trebuie sa stii despre cel mai asteptat telefon

Playtech Playtech,
Nokia X: tot ce trebuie sa stii despre cel mai asteptat telefon

Au trecut deja cateva luni de la primele zvonuri legate de un iminent Nokia X, dar acum nu mai exista niciun dubiu legat de designul sau si de particularitatile cu care va veni la pachet. Telefoanele Nokia tind sa revina la gloria de odinioara. Portofoliul HMD Global este suficient de diversificat, incat sa se adreseze []. continuă pe Playtech

Tot ce trebuie sa stii despre rambursarea de TVA

In fiecare an, firmele pot solicita rambursarea de TVA pentru numeroase cheltuieli ale societatii, iar ca sa stii care sunt pasii de urmat si ce presupune intreaga procedura, am pregatit mai jos un articol complet si informativ.

Tot ce ai vrut sa stii despre pietrele la fiere

In jur de 20% din populatia din tarile dezvoltate este diagnosticata cu litiaza biliara, cunoscuta mai ales ca pietre la fiere sau calculi biliari.

Renault Megane R.S. a ajuns n Romnia. Cel mai performant Renault de serie porneste de la 30.000 Euro cu tot cu TVA

Renault Megane R. , cel mai performant model Renault de serie al momentului, porneste de la 30. 000 Euro cu tot cu TVA pe piata din Romania, pentru versiunea cu sasiu Sport si cutie de viteze manuala. Versiunea cu transmisie automata EDC cu dublu ambreiaj costa cu 1. 500 Euro in plus. Varianta cu setari si mai sportive, sasiul Cup, va fi disponibil pe piata locala in a doua parte a anului 2018, iar preturile nu au fost inca anuntate. Pe piata Renault Megane R. este pozitionat din punctul de vedere al performantelor intre Ford Focus ST si Ford Focus RS, precum si intre Volkswagen Golf GTI si Volkswagen Golf R.

Varujan Vosganian: Principalul nostru adversar n Parlament este renta politica pe care o aduce atitudinea de a arata ca bancile jefuiesc poporul. Populismul este cel mai mare adversar al legii plafonarii dobnzilor

Va pot spune ca aceasta lege are un risc major: in general, sa ataci bancile e o renta politica. in Romania e fost inoculata o anumita ostilitate fata de sistemul bancar care e foarte rodnica din punct de vedere politic. Principalul nostru adversar in Parlament este renta politica pe care o aduce atitudinea de a arata ca bancile jefuiesc poporul. Trebuie sa avem luciditatea sa evitam asta, pentru ca romanii ne-au ales sa-i conducem, nu sa-i urmam. Populismul este cel mai mare adversar al acestui act normativ, a spus marti deputatul ALDE Varujan Vosganian, la o dezbatere privind proiectul de lege al senatorului Zamfir privind plafonarea dobanzilor.

China, model de dezvoltare economica. Imagini in premiera cu cel mai lung pod maritim din lume - VIDEO

Antena 3 este singura televiziune din Romania care a filmat pe cel mai lung pod maritim din lume, inainte ca el sa fie inaugurat. Este vorba despre podul care leaga Hong Kong de Macao si de China.

VIDEO Handbal: Cristina Neagu, n echipa ideala din Liga Campionilor - Ambros Martin, cel mai bun antrenor

Cristina Neagu CSM Bucuresti) a fost inclusa in echipa ideala a sezonului din Liga Campionilor, ea fiind desemnata cel mai bun inter stanga pentru a treia oara consecutiv. Cel mai bun antrenor din competitie este spaniolul Ambros Martin, selectionerul nationalei feminine a Romaniei si antrenorul unguroaicelor de la Gyor ETO.

UniCredit raporteaza cel mai bun rezultat trimestrial din ultimii 11 ani

Cel mai mare grup bancar italian, UniCredit SpA, a depasit estimarile cu cel mai bun rezultat trimestrial din 2007 pana in prezent, anuntand ca a reusit sa vanda credite neperformante NPL) intr-un ritm mai rapid decat a anticipat, transmite Reuters, conform Agerpres.

Gala Premiilor UNITER 2018: Victor Rebengiuc-cel mai bun actor n rol principal; Mariana Mihut- mai buna actrita n rol principal; Yuri Kordonsky - cel mai bun regizor

Victor Rebengiuc a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai bun actor in rol principal pentru rolul rolul Berenger intaiul din spectacolul Regele moare, de Eugene Ionesco, regia Andrei si Andreea Grosu la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti la cea de-a 26-a editie a Galei Premiilor Uniunii Teatrale din Romania.

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele trei luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6348 lei/euro, in scadere cu 0,11% fata de nivelul atins joi, acesta fiind cel mai mic nivel din februarie pana.

VIDEOREPORTAJ Cum apara NATO zona Marii Negre. Imagini de la cel mai mare exercitiu militar al aliantei n Romnia

In ultimele sapte zile cel mai activ punct de pe harta operatiunilor NATO a fost Marea Neagra. 21 de nave militare, un submarin si 10 aeronave de lupta au participat la exercitiul Sea Shield 18 - cele mai mari manevre militare NATO din acest an de pe flancul sud-estic al aliantei. Exercitiul care a reunit peste 2. 300 de militari din mai multe tari NATO a fost organizat de Fortele Navale Romane si a vizat scenarii de lupta impotriva amenintarilor asimetrice, aeriene, submarine si maritime. HotNews. ro a fost in largul Marii Negre si a surprins imagini inedite cu si de pe navele de razboi ale Romaniei si aliatilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )