Libnet.ro
UNICEF

15:00

Acer a lansat cel mai usor laptop de 15 inci si e superb

Playtech Playtech,
Acer a lansat cel mai usor laptop de 15 inci si e superb

Noua generatie de Acer Swift 5 include cele mai usoare portabile de 15 inci din lume. Cu o greutate infima de 900 de grame, este putin probabil ca acest record sa fie depasit prea curand. Familia de notebook-uri Acer Swift a ajuns pe piata deja de cativa ani, dar fiecare generatie reuseste sa fie semnificativ []. continuă pe Playtech

VIDEO Cine este cel mai rapid jucator din circuitul ATP? Ce au declarat Federer, Nadal si alte nume mari

Cu US Open-ul in plina desfasurare, jurnalistii de la TennisTV au lansat o intrebare celor mai mari jucatori ai lumii: cine este cel mai rapid sportiv din circuitul ATP? Au existat mai multe variante, insa totusi unul a avut cele mai multe voturi, printre care si cele ale lui Roger Federer si Rafael Nadal.

Forbes: Roger Federer, cel mai bine platit jucator de tenis n 2018

Elvetianul Roger Federer este jucatorul de tenis cel mai bine platit din lume in anul 2018, el mentinandu-se pe aceasta pozitie de 13 ani, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes, preluate de cotidianul L'Equipe, conform Agerpres.

Rusia si China organizeaza CEL MAI MARE EXERCITIU MILITAR de dupa Razboiul Rece! Vostok-2018: Peste 300.000 de soldati simuleaza un atac asupra NATO!

Rusia va organiza luna viitoare cel mai mare exercitiu militar de dupa Razboiul Rece. Acesta este programat pentru perioada 11-15 septembrie si se va desfasura in Siberia. La exercitiu vor lua parte si.

Stresat la volan? Iata care sunt semnele si cum te calmezi cel mai rapid

Sa te urci stresat la volan poate fi una dintre cele mai proaste idei, in special pentru ca sofatul este o ocupatie stresanta prin natura ei. Nu de putine ori, stresul a fost principala cauza pentru altercatii.

Cat castiga castiga o femeie din Romania care cultiva cel mai scump condiment din lume.Am investit mult in primul an. Necesita munca si ingrijire

O femeie din judetul Bihor se pare ca a gasit o metoda ingenioasa de a face bani. Viorica Froicu cultiva sofran, acesta fiind considerat cel mai scump condiment din lume deoarece un singur kilogram ajunge sa.

Cat castiga o femeie din Romania care cultiva cel mai scump condiment din lume.Am investit mult in primul an. Necesita munca si ingrijire

O femeie din judetul Bihor se pare ca a gasit o metoda ingenioasa de a face bani. Viorica Froicu cultiva sofran, acesta fiind considerat cel mai scump condiment din lume deoarece un singur kilogram ajunge sa.

Moodys a retrogradat ratingul Ford la cel mai mic din categoria investitii

Moodys Investors Service, agentia de evaluare financiara, a coborat, miercuri, ratingul atribuit constructorului auto Ford Motor Co. pana la Baa3, cel mai mic calificativ din categoria investment grade.

Moody's a retrogradat ratingul Ford la cel mai mic din categoria investitii. Calificativul companiei ar putea intra la categoria junk

Agentia de evaluare financiara Moody's Investors Service a coborat, miercuri, ratingul atribuit constructorului auto Ford Motor Co. pana la Baa3, cel mai mic calificativ din categoria investment grade recomandat pentru investitii), si totodata i-a asociat o perspectiva negativa, ceea ce inseamna ca o noua retrogradare este posibila, informeaza CNBC, citat de Agerpres.

Caru' cu vedete: Alerta la bordul avionului privat n care se afla artistul Post Malone. Aeronava a aterizat de urgenta;La 101 ani, Kirk Douglas este cel mai longeviv strabunic din Cetatea Filmului;Asa arata acum reginele Cerbului de Aur

La 101 ani, Kirk Douglas este cel mai longeviv strabunic din Cetatea Filmului. Recent, unul dintre nepotii celebrului actor a postat in social media o fotografie induiosatoare, alb negru, ce pare o predare de stafeta intre generatii. La 101 ani, Kirk Douglas este cel mai longeviv strabunic din cetatea filmului. Andreea Esca a implinit 46 de ani. Vedeta si-a sarbatorit ziua de nastere in camasa de noapte. Andreea Esca a implinit 46 de ani si a ales sa-si intampine ziua de nastere intr-un mod total diferit de cum te-ai astepta cunoscandu-i firea dinamica si agitata. in loc sa astepte miezul noptii in cine stie ce restaurant de lux.

Cel mai nou bilant al pestei porcine: 781 de focare in 165 de localitati, 123.411 de porci ucisi. Daea: Guvernul a actionat de fiecare data corect, rapid si eficient

Epidemia de pesta porcina din Romania s-a extins in 781 de focare din 165 de localitati, iar 123. 411 porci au fost ucisi, arata cel mai recent bilant prezentat miercuri de Geronimo Branescu, presedinte Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), intr-o conferinta la care a participat si ministrul Agriculturii Petre Daea, care continua sa sustina ca Guvernul a actionat in mod corect, rapid si eficient.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )