Libnet.ro
UNICEF

22:15

Rusia si China organizeaza CEL MAI MARE EXERCITIU MILITAR de dupa Razboiul Rece! Vostok-2018: Peste 300.000 de soldati simuleaza un atac asupra NATO!

B1 B1,
Rusia si China organizeaza CEL MAI MARE EXERCITIU MILITAR de dupa Razboiul Rece! Vostok-2018: Peste 300.000 de soldati simuleaza un atac asupra NATO!

Rusia va organiza luna viitoare cel mai mare exercitiu militar de dupa Razboiul Rece. Acesta este programat pentru perioada 11-15 septembrie si se va desfasura in Siberia. La exercitiu vor lua parte si. continuă pe B1

Armata rusa se pregateste de cel mai mare exercitiu militar din 1981 incoace

Ministrul rus al Apararii Serghei Soigu a anuntat astazi ca tara sa va organiza, in perioada 11-15 septembrie, cel mai mare exercitiu militar din ultimele patru decenii.

Doua cutremure s-au produs n judetul Buzau, cel mai mare cu magnitudine de 3,1 grade pe scara Richter

Doua cutremure s-au produs in ultimele 10 ore in judetul Buzau, cel mai mare dintre acestea, ca magnitudine, avand 3,1 grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului, scrie Mediafax.

Rusia si ntareste prezenta n largul Siriei, pentru a ajunge la cel mai mare contingent de la nceputul razboiului

Rusia si-a intarit prezenta militara in largul Siriei, de team unor lovituri aeriene ale occidentalilor vizand fortele lui Bashar al-Assad, dupa o provocare a rebelilor, scrie marti presa ruseasca, preluata de AFP.

FOTO Cel mai mare mall din centrul unui oras se deschide anul viitor. Costa 60 de milioane de euro. Primele imagini din interior

AFI Brasov este situat in centrul orasului, pe locul fostei uzine Hidromecanica. Este o investitie de 60 de milioane de euro si se va deschide in 2019. O noutate pentru un mall din Brasov este o terasa de mari dimensiuni ce va oferi o panorama spectaculoasa spre Muntele Tampa. Investitia va oferi si 2. 000 de locuri de munca.

Atmosfera de port pescaresc in elegantul Parc al Rozelor din Timisoara. Se pregateste cel mai mare festival al crevetilor

Parcul Rozelor din Timisoara va lua aspectul si mirosul unui port pescaresc din zona Meditarenei. Peste trei tone de creveti se vor gati in cel mai frumos parc din oras.

Semnul zodiacal cu cel mai mare simt empatic: este considerat prietenul ideal

Desi este considerat a nu fi unul din cele mai corecte semne zodiacale, in inima lor de aur exista loc pentru toata lumea. Iubesc sa ajute la rezolvarea problemelor celor din jur si incearca sa-i invete din experienta pe care ei au avut-o.

VIDEO Cum a ajuns un dansator roman sa faca senzatie in cluburile din China. Cea mai mare agentie de talente din Los Angeles a batut palma cu el

La 26 de ani, Paul Moldovan a ajuns unul dintre cei mai solicitati dansatori din tara. Mai mult, a facut senzatie in cluburile din China, iar de curand a batut palma cu cea mai mare agentie de talente din Los Angeles, dupa ce a fost selectionat din peste 600 de dansatori din America si nu numai.

Cum ar putea fi afectata Romania de o criza in care ar putea intra Turcia, a 13-a cea mai mare economie din lume

Turcia este a 13-a cea mai mare economie din lume, iar problemele cu care se confrunta ar putea avea repercusiuni si asupra Romaniei.

Comisie solicitata la cea mai mare ferma de porci din Romania, unde a fost confirmata pesta porcina africana

Patronul SC TEBU Consult Braila, cea mai mare ferma de porci din Romania, a doua ca marime din Europa, unde sambata a fost confirmata existenta virusului de pesta porcina africana, a cerut intrunirea unei co.

Ambasadorul romn n R.Moldova, despre demonstratiile de la Chisinau n sprijinul protestelor de la Bucuresti: Romnia e mai mare dect pare si are o memorie lunga

Romania este un stat mai mare decat pare la prima vedere, un stat care are o memorie lunga, declara - intr-un interviu pentru site-ul Deschide. md - ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita, referitor la participarea politicienilor moldoveni la mitingurile de protest de la Bucuresti si in fata misiunii diplomatice acreditate la Chisinau.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )