Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cum a ajuns Windows Defender sa fie cel mai sigur antivirus

Playtech Playtech,
Cum a ajuns Windows Defender sa fie cel mai sigur antivirus

Windows Defender a beneficiat de imbunatatiri semnificative in ultimii ani, dar cea mai noua versiune va include o schimbare revolutionara. Acesta va fi detaliul care il va aduce in fata. continuă pe Playtech

Hajdenberg (FMI): Investitiile publice au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 15 ani, n Romnia. Ar fi trebuit sa se mbunatateasca situatia fiscala, daca a existat o crestere economica puternica

Un aspect al economiei Romaniei in ultimi ani l-a reprezentat marea relaxare fiscala, iar deficitul fiscal in 2017 a fost al doilea cel mai mare din UE, fiind cea mai mare deteriorare din ultimii trei ani, a sustinut recent Alejandro Hajdenberg, reprezentant rezident al Fondului Monetar International FMI) pentru Romania si Bulgaria.

Imagini rare cu cel mai inalt om care a trait vreodata! Avea 2.72 metri la 22 de ani - VIDEO

Cel mai inalt om din istorie, despre care exista inregistrari oficiale, este americanul Robert Pershing Wadlow din Alton, Illinois. Ultima data cand a fost masurat, la 27 iunie 1940, a avut inaltimea de 2. 72 de.

Cel mai mare eveniment agricol al toamnei. Produsele traditionale castiga teren

Este penultima zi in care mai puteti vizita cel mai mare targ agricol, Indagra. Sunt peste 700 de expozanti, iar 200 sunt din strainatate. Totusi, produsele romanesti sunt in centrul atentiei. Sunt.

Presedintele Turciei, anunt oficial: Asasinarea jurnalistului saudit a fost ordonata de la cel mai inalt nivel

Asasinarea jurnalistului disident saudit Jamal Khashoggi a fost ordonata de la cel mai inalt nivel din Arabia Saudita, afirma presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, semnaland insa ca regele Salman nu.

Erdogan:Asasinarea jurnalistului, ordonata de la cel mai nalt nivel din Arabia Saudita

Asasinarea jurnalistului disident saudit Jamal Khashoggi a fost ordonata de la cel mai inalt nivel din Arabia Saudita, afirma, intr-un editorial publicat in cotidianul The Washington Post, presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, semnaland insa ca regele Salman nu este implicat, anunta Mediafax.

Sondaj: Conservatorul Friedrich Merz, cel mai popular candidat pentru functia de presedinte CDU

Conservatorul Friedrich Merz este cel mai popular candidat pentru functia de presedinte al formatiunii Uniunea Crestin-Democrata CDU) din Germania, dupa ce cancelarul Angela Merkel a anuntat ca nu va mai candida, arata datele unui sondaj, relateaza Euronews, potrivit Mediafax.

BERD: Un eventual Brexit fara acord ar afecta cel mai mult Europa de Sud-Est

Un eventual Brexit fara un acord cu UE cu privire la relatiile comerciale si la investitii ar afecta cel mai mult economiile din Europa de Sud-Est, estimeaza Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intr-un raport cu privire la perspectivele economice regionale, scrie Naftemporiki, citat de Rador.

Fosta sotie a lui Kamara este campioana la videochat. Ea a castigat cel mai ravnit trofeu international din domeniu

Fosta sotie a cantaretului Kamara, Oana, a castigat premiul de cel mai bun model de videochat, la festivalul international Ynot din Praga, scrie vrancea24. ro. Mi-am asumat public cariera de model.

Reusita remarcabila a NASA. A fost lansata o sonda care a ajuns cel mai aproape de Soare

Sonda a fost creata de Agentia Spatiale Americane si a stabilit un record prin distanta mica fata de Soare la care a ajuns. Astfel, obiectul a ajuns mai aproape de Soare decat oricare altul din.

Business report: Problema grava a mpartirii avutiei n societate: Cum au ajuns romnii cu cel mai mic salariu median din UE; Cum se va calcula noua taxa de poluare; Doua fotografii n desertul de dupa emigratie pentru ministrul Finantelor

Tinerii sub 35 de ani, comoara judetelor sarace din Moldova. Disponibilitatea locala a fortei de munca devine mai importanta decat costurile. Constant clasate la coada clasamentului in materie de business, unele judete din Moldova detin o comoara nebanuita. Sistemul bancar a intrat pe deficit: prea multe titluri de stat achizitionate de banci reclama dublarea dobanzilor la depozite si interventia BNR. ntr-o luna de zile, bancile comerciale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )