Libnet.ro
UNICEF

01:05

Galaxy Note 7, confirmat: are o data oficiala de lansare

Playtech Playtech,
Galaxy Note 7, confirmat: are o data oficiala de lansare

Amatorii de telefoane cu dimensiuni generoase isi pot concentra toata atentia pe in cateva saptamani pe noul Galaxy Note 7, care tocmai a fost confirmat de Samsung. Samsung a devenit o companie foarte ineficienta la pastrat secrete si niciodata nu a fost mai adevarata aceasta afirmatie decat in cazul Galaxy Note 7. Phabletul anual, care []. continuă pe Playtech

Galaxy Note 7 confirmat: are o data oficiala de lansare

Amatorii de telefoane cu dimensiuni generoase isi pot concentra toata atentia pe in cateva saptamani pe noul Galaxy Note 7, care tocmai a fost confirmat de Samsung. Samsung a devenit o companie foarte ineficienta la pastrat secrete si niciodata nu a fost mai adevarata aceasta afirmatie decat in cazul Galaxy Note 7. Phabletul anual, care [].

Cea mai mare temere legata de Samsung Galaxy Note 7 a fost confirmata

Galaxy Note 7 este unul dintre cele mai asteptate telefoane si se zvoneste ca va fi concurentul principal pentru iPhone 7. Totusi, una dintre cele mai mari temeri ale fanilor Samsung a fost inca o data confirmata. Au trecut deja mai mult de cinci ani de cand Samsung ne serveste doua telefoane de top pe [].

Cand se lanseaza Galaxy Note 7: Samsung pregateste evenimentul pentru vara

Cand se lanseaza Galaxy Note 7, Samsung va fi in punctul in care schimba strategia: sare un numar pentru a alinia gama Note cu seria Galaxy S.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )