Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai mare temere legata de Samsung Galaxy Note 7 a fost confirmata

Playtech Playtech,
Cea mai mare temere legata de Samsung Galaxy Note 7 a fost confirmata

Galaxy Note 7 este unul dintre cele mai asteptate telefoane si se zvoneste ca va fi concurentul principal pentru iPhone 7. Totusi, una dintre cele mai mari temeri ale fanilor Samsung a fost inca o data confirmata. Au trecut deja mai mult de cinci ani de cand Samsung ne serveste doua telefoane de top pe []. continuă pe Playtech

Cea mai mare sarbatoare populara din Cluj are loc duminica la Crucea Iancului

Sarbatoarea Populara de la Crucea Iancului are loc duminica aceasta, incepand cu ora 10. 00, la Marisel Fantanele. La cea mai mare sarbatoare populara organizata in judetul Cluj sunt invitati atat artisti ai muzicii populare, cat si ansambluri folclorice.

Cea mai mare colonie de pinguini Chinstrap, amenintata de eruptia unui vulcan

Unul dintre vulcanii din mica insula Zavodovski a arhipelagului South Sandwich din Oceanul Antarctic este activ din martie 2016. Insula adaposteste peste un milion de pinguini Chinstrap Pygoscelis antarctica), cea mai mare colonie din lume a acestei specii, potrivit Institutului britanic de cercetari antarctice BAS), care luna trecuta a detectat un cutremur de mare magnitudine in apropiere. Cercetatorii au confirmat, prin satelit, existenta a doi vulcani in eruptie in arhipelag, unul la nord pe muntele Curry de pe insula Zavodovski) si altul la sud pe muntele Sourabaya de pe insula Bristol), relateaza cotidianul spaniol ABC.

Romania printre statele UE cu cea mai mare scadere a populatiei in 2015

Romania se numara printre statele membre UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2015, potrivit datelor publicat astazi de Oficiul european de statistica Eurostat).

Pretul alimentelor a inregistrat luna trecuta cea mai mare crestere din ultimii patru ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial a inregistrat in luna iunie un avans de 4,2%, cea mai mare crestere lunara din ultimii patru ani, in principal ca urmare a unei majorari semnificative a preturilor la zahar, a anuntat, joi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), citata de Reuters.

Drumetie de weekend si adrenalina la maxim pe cea mai mare tiroliana din tara VIDEO

Canionul 7 Scari este o mare atractie pe timp de vara, dar turistii care ajung aici isi pot testa limitele pe cea mai mare tiroliana din tara.

Cum devine internetul cea mai mare problema cand calatoresti in alte tari

Turistii care se duc in alte tari vor internet si cum costul in roaming inca este mare, folosesc retele WiFi. Totusi, acestea pot crea mari probleme, conform specialistilor.

Romania, cea mai mare colonie de pelicani din Europa

Peste 20. 000 de exemplare traiesc pe teritoriul romanesc, in special in Delta Dunarii, potrivit unei numaratori a Societatii Ornitologice.

Cea mai mare banca germana crede ca mai urmeaza un referendum in Marea Britanie

Printre promotorii impotriva Brexit-ului care solicita inca referendum se numara si fostul premier al Marii Britanii Tony Blair si magnatul Richard Branson, a scris Business Insider, potrivit.

Galaxy Note 7 apare in teste: speculatiile se confirma partial

Daca macar o parte din zvonurile legate Galaxy Note 7 se confirma, acesta va fi telefonul de top al sfarsitului de an si concurentul principal pentru iPhone 7. Au trecut deja mai mult de cinci ani de cand Samsung ne serveste doua telefoane de top pe an, unul vine la pachet cu un stylus S [].

Arhitectii care au proiectat cea mai eco cladire din Olanda: In urma cu 10 ani, cand am vizitat prima data Romania, era pustiu

Romania a trecut prin schimbari semnificative in ceea ce priveste calitatea constructiilor fata de acum 10-12 ani, sunt de parere arhitectii care au proiectat cea mai eco cladire din Olanda, un proiect care a obtinut cea mai inalta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2044 seconds )