Libnet.ro
UNICEF

20:15

A murit tatal lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu clanul Duduianu

Playtech Playtech,
A murit tatal lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu clanul Duduianu

In august, lumea interlopa era zguduita de scandalul si moartea liderului Clanului Duduienilor, Emi Pian. Au trecut patru luni, si Duduienii mai primesc o lovitura. Parintele clanului, si tatal lui Emi Pian, Nicolaie Duduianu, a murit in noaptea de luni spre marti, in urma unui infarct. Nicolaie Duduianu moare in penitenciar Tatal lui Emi Pian, . continuă pe Playtech

A murit Nicolae Duduianu, tatal lui Emi Pian. Fostul lider interlop se afla la spitalul Penitenciarului Mioveni

Nicolae Duduianu, unul dintre liderii istorici ai temutului clanului interlop,a muritmarti,1 decembrie. Din primele informatii reiese faptul ca tatal lui Emi Pian a suferit un stop.

A murit Nicolae Duduianu, tatal lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Bucuresti

A murit Nicolae Duduianu, tatal lui Emi Pian, liderul clanului interlop Duduianu din Capitala. Nicolae Duduianu se afla in Penitenciarul Mioveni, acolo unde isi executa o pedeapsa pentru tentativa de omor.

Nicolae Duduianu, fondatorul Clanului Duduienilor, a murit in penitenciar. Tatal lui Emi Pian suferea de probleme cardiace

Nicolae Duduianu vechi interlop si fondator al Clanului Duduianu a murit la Spitalul Penitenciar Mioveni, unde era internat de o luna in urma unei afectiuni cardiace. Starea de sanatate a lui Nicolae Duduianu s-a agravat din luna august, de cand a aflat de la familie ca fiul sa, Emi Pian, fusese injunghiat de un rival. Nicolae Duduianu nu stia ca Pian a murit, ci doar ca starea lui era grava.

O alta drama uriasa in cazul Caracal. A murit tatal Luizei Melencu, fata ucisa cu bestialitate de Gheorghe Dinca. Ce s-a intamplat cu barbatul chiar de 1 Decembrie

O alta tragedie loveste puternic una dintre familiile implicate in cazul crimei de la Caracal. De data aceasta este vorba de tatal Luizei Melencu, tanara ucisa cu sange rece de monstrul Gheorghe Dinca. in cursul serii de 1 Decembrie, apropiatii lui Claudiu Melencu, tatal Luizei Melencu au anuntat moartea barbatului. Ce s-a intamplat cu tatal .

Informatii de ultima ora despre Ion Iliescu. Ce se intampla acum cu fostul presedinte (exclusiv)

Au aparut informatii de ultima ora despre Ion Iliescu. Ce se intampla acum cu fostul presedinte, dupa ce acesta nu a mai fost vazut in spatiul public de o buna bucata de vreme, vedeti in articolul de mai jos. S-a aflat unde a disparut Ion Iliescu. Sotia sa este alaturi de fostul presedinte Situatia fostului .

A murit tatal Luizei Melencu, una din victimele calaului din Caracal

Claudiu Melencu, tatal Luizei Melencu, tanara de 18 ani ucisa de Gheorghe Dinca, supranumit calaul din Caracal, s-a stins din viata, marti seara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3172 seconds )