Libnet.ro
UNICEF

08:45

Informatii de ultima ora despre Ion Iliescu. Ce se intampla acum cu fostul presedinte (exclusiv)

Playtech Playtech,
Informatii de ultima ora despre Ion Iliescu. Ce se intampla acum cu fostul presedinte (exclusiv)

Au aparut informatii de ultima ora despre Ion Iliescu. Ce se intampla acum cu fostul presedinte, dupa ce acesta nu a mai fost vazut in spatiul public de o buna bucata de vreme, vedeti in articolul de mai jos. S-a aflat unde a disparut Ion Iliescu. Sotia sa este alaturi de fostul presedinte Situatia fostului . continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora despre vacanta de iarna a romanilor. Ce se intampla cu partiile de schi: Va fi o nebunie

Valea Prahovei a fost luata cu asalt in aceasta minivacanta de 1 Decembrie, astfel ca anumite statiuni si-au deschis partiile pentru a-i intampina pe romanii sositi cu mic cu mare pentru a se bucura de prima zapada din acest sezon. Dat fiind faptul ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, multi romani se .

Informatii de ultima ora despre Ioan Niculae. Ce spun medicii despre sansele milionarului

Informatii de ultima ora despre Ioan Niculae si despre starea lui de sanatate. Omul de afaceri s-a infectat cu noul coronavirus, iar situatia sa a fost una foarte grava. Apropiatii milionarului au dezvaluit ca barbatul a ajuns la Spitalul Victor Babes. Aici a intrat pe mana specialistilor. Ce spun medicii despre sansele milionarului de a .

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre Mihai Budeanu, internat la ATI. Toata familia lui are covid-19

Solistul trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu, care in urma cu doua saptamani a fost diagnosticat cu nemilosul coronavirus, se simte mai bine. Va fi transferat de la Terapie Intensiva la salon, iar mai apoi va fi internat intr-un centru medical de refacere. Surse din apropierea familiei marelui artist au declarat, in exclusivitate pentru Playtech. ro, .

Cand revin elevii la scoala. Anuntul de ultima ora care intereseaza milioane de romani

Comisia Europeana a emis o serie de recomandari pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus. S-a aflat ce se intampla cu scolile online dupa Sarbatorile de iarna. Cand vor reveni elevii la scoala Prin intermediul unui document publicat marti, Comisia Europeana recomanda tuturor statelor membre ale Uniunii Europene, extinderea vacantei de iarna sau cursurile online dupa .

A murit tatal lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu clanul Duduianu

In august, lumea interlopa era zguduita de scandalul si moartea liderului Clanului Duduienilor, Emi Pian. Au trecut patru luni, si Duduienii mai primesc o lovitura. Parintele clanului, si tatal lui Emi Pian, Nicolaie Duduianu, a murit in noaptea de luni spre marti, in urma unui infarct. Nicolaie Duduianu moare in penitenciar Tatal lui Emi Pian, .

EXCLUSIV Iulia Albu, decizie de ultima ora: il da in judecata pe Mihai Albu. Cati bani ii cere si care este motivul incredibil

Fostii soti Iulia si Mihai Albu au fost, si la vreme de pandemie, intr-un conflict de proportii. Dupa tirul de acuze si injurii care i-au fost aduse de catre fostul ei sot pe micile ecrane, dar si in privat, pe conturile sociale, Iulia Albu a decis sa-i dea replica direct in Tribunal, unde isi invita .

Vestea pe care toti fanii lui Schumacher o asteptau! Anunt de ultima ora in Formula 1

A sosit momentul mult asteptat pentru toti cei care iubesc Formula 1. Fiul legendarului Michael Schumacher, Mick, a fost anuntat oficial ca pilot in Marele Circ. Va concura pentru echipa Haas, alaturi de Nikita Mazepin. in varsta de 21 de ani, Mick si-a construit cariera cu mare atentie. A reusit deja sa demonstreze ca a .

Simona Halep, veste de ultima ora. E oficial, cand incepe Australian Open

Pandemia de coronavirus continua sa dea peste cap tenisul la nivel inalt si pentru sezonul 2021. Autoritatile statului Victoria au decis sa amane Australian Open, primul turneu de Grand Slam din noul an. Astfel, competitia va incepe cu trei saptamani mai tarziu, pe 8 februarie, anunta Daily Mail. Initial, startul era programat pentru 18 ianuarie.

OMS, avertisment de ultima ora pentru omenire: Vom trai din nou acelasi lucru sau chiar mai rau

Mike Ryan, directorul Programului pentru Urgente Sanitare al OMS, a tras un mare semnal de alarma cu privire la riscul ca omenirea sa se confrunte cu viitoare noi pandemii, daca nu invata din greselile celei actuale, a relatat luni, agentia Reuters, citata de Agerpres. Amnezia pare sa cuprinda lumea Expertul de la Organizatia Mondiala a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )