Libnet.ro
UNICEF

07:15

Decizia care da de gandit: de ce se muta productia Dacia Sandero de la Mioveni in Maroc

Playtech Playtech,
Decizia care da de gandit: de ce se muta productia Dacia Sandero de la Mioveni in Maroc

Renault a confirmat informatia potrivit careia productia modelului Sandero de la Dacia va fi mutata de la Mioveni in uzina din Maroc. Vestea e una surprinzatoare si care da de gandit. La. continuă pe Playtech

Renault muta productia Dacia Sandero in Maroc. Ce modele vor mai fi produse la uzina de la Mioveni

Uzina Dacia din Mioveni nu va mai produce modelul Dacia Sandero, dupa ce Renault a decis sa mute productiain Maroc, anunta Profit. ro. Mark Suss, manager in cadrul Renault si responsabil cu marca Dacia,.

Renault muta productia Dacia Sandero in Maroc. La Mioveni vor fi fabricate alte modele

Reprezentantii Renault au confirmat informatia potrivit careia uzina din Mioveni pierde productia hatchback-ului Sandero, in fata celor din Maroc.

Renault muta productia Dacia Sandero in Maroc La uzina din Romania vor fi fabricate alte modele

Reprezentantii Renault au confirmat informatia potrivit careia uzina din Mioveni pierde productia hatchback-ului Sandero, in fata celor din Maroc, anunta Profit. ro.

Schimbare radicala la Renault. Ce se intampla, de azi, cu masinile Dacia Sandero

Daca pana caum era la nivelul de zvon, acum este deja confirmata de Renault. Productia Dacia Sandero se muta de la Mioveni in Maroc, in cele doua fabrici. Productia modelului va fi preluata de fabrica din Casablanca si cea din Tanger. Schimbare radicala la Renault Renault a confirmat informatiile potrivit carora productia modelului Sandero de .

IKEA a luat decizia care intereseaza milioane de romani. Ce trebuie sa faci pentru a lua bani de la gigantul suedez

Persoanele care s-au plictisit de vechile lor dulapuri si mese de la IKEA, vor putea acum sa le revanda acum companiei suedeze, care la randul sau le va revinde sub forma de mobilier second-hand. IKEA a luat decizia care intereseaza milioane de romani Marti, cea mai mare companie de mobila din lume a anuntat ca, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )