Libnet.ro
UNICEF

07:15

Gaseste-ti sosia din cele mai celebre picturi cu ajutorul unei noi aplicatii dezvoltate de Google

Adevărul Adevărul,
Gaseste-ti sosia din cele mai celebre picturi cu ajutorul unei noi aplicatii dezvoltate de Google

Google a lansat o aplicatie distractiva pentru a experimenta arta. Art Selfie este o platforma care gaseste cu cine te asemeni dintre operele de arta existente inGoogle Arts and Culture. continuă pe Adevărul

A implinit 82 de ani si a pozat SEXY pe plaja! Da, este vorba chiar de una dintre CELE MAI CELEBRE FEMEI din Romania (FOTO)

A implinit, luni, 82 de ani, dar arata si se simte cu mult mai tanara. N-a avut nicio problema sa-si sarbatoreasca ziua la mare si sa se pozeze senzual pe plaja. Da, este vorba despre celebra cantarea.

Istoria fabricii de zahar din Ripiceni, una din cele mai puternice din Europa. A fost dusa bucata cu bucata in URSS

La inceputul secolului al XX-lea, pe malurile Prutului, in localitatea Ripiceni din judetul Botosani, a functionat una din cele mai moderne si profitabile fabrici de zahar din Europa. in jurul fabricii s-a ridicat un oras industrial important, cu muncitori veniti din Italia, Cehia si Germania. Dar fabrica si orasul prosper de odinioara au fost distruse de sovietici si mai apoi de comunism.

Unul dintre cele mai mari IFN-uri britanice, in faliment

Wonga, unul dintre cele mai mari IFN-uri din Marea Britanie, a intrat in faliment, anunta publicatia Les Echos. Un text pe un fundal galben blocheaza acum pagina de pornire a site-ului web Wonga, unul dintre cei mai mari creditori din Marea Britanie, scrie publicatia franceza. Compania - care a oferit anterior imprumuturi pe termen scurt cu dobanzi foarte ridicate - anunta in putine cuvinte ceea ce presa britanica estima de cateva zile: ca este in faliment.

Cele mai bune modalitati prin care liderii isi motiveaza echipa

Una dintre cele mai apreciate aptitudini ale unui lider este capacitatea sa de a inspira si motiva echipele. Ca lider, trebuie sa conduci prin puterea exemplului, iar tonul dat de tine sa rezoneze cu restul angajatilor.

INTERVIU Gregorie Diaconu, romanul nascut in Franta care a lucrat la unul dintre cele mai importante jocuri ale anului, Detroit: Become Human

Detroit: Become Human a fost unul dintre cele mai asteptate jocuri exclusive pentru PlayStation 4 din acest an, iar acesta nu a dezamagit. Expunand o poveste futurista despre viitorul inteligentei artificiale, setata intr-un decor extrem de interesant, un Detroit ridicat din propria-i cenusa, jocul produs de Quantic Dream a livrat experienta pe care gamerii si-o doreau de la un astfel de titlu.

FOTO Sibianul care a mers pe bicicleta prin toate judetele Romaniei: Cele mai multe claxoane mi le-am luat in Craiova, Valcea si Moldova. in Ardeal e alta lume

Un barbat din judetul Sibiu si-a petrecut concediul din acest an pe doua roti. Dar nu oricum, ci circuland prin toate judetele Romaniei o aventura pe care nu a mai facut-o altcineva, spune el. Dupa trei saptamani pe drum, spune ca cel mai bine se circula in Harghita, iar cele mai multe claxoane si le-a luat in Craiova, Valcea si judetele din Moldova.

Azi incep optimile de finala de la US Open! Care sunt cele mai in forma 16 jucatoare ale momentului

Cele mai in forma 16 jucatoare ale momentului vor juca incepand de azi pe tabloul principal al turneului de la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Geniu

In fiecare din noi doarme un geniu. Si cu fiecare zi tot mai adanc si mai adanc.

Cele mai noi tratamente pentru psoriazis

Terapiile salvatoare in caz de psoriazis difera in functie de severitatea bolii, adica de cat de mari si de raspandite sunt crustele de pe piele. Tratamentele sunt individualizate si includ creme, medicamente orale, iar mai nou, pentru stadiile avansate, si terapii biologice injectabile sau perfuzabile care ajuta la controlul afectiunii. in legatura cu cea mai veche terapie in tratamentul psoriazisului, expunerea la soare, parerile sunt impartite.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Taxiul

Olteanul intreaba taximetristul: - Cat costa taxiul? - Pai costa 2 lei pornirea, si 2 lei kilometrul65533; - Pai atunci porneste tu incet, ca eu ma urc din mers .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )