Libnet.ro
UNICEF

11:31

A implinit 82 de ani si a pozat SEXY pe plaja! Da, este vorba chiar de una dintre CELE MAI CELEBRE FEMEI din Romania (FOTO)

B1 B1,
A implinit 82 de ani si a pozat SEXY pe plaja! Da, este vorba chiar de una dintre CELE MAI CELEBRE FEMEI din Romania (FOTO)

A implinit, luni, 82 de ani, dar arata si se simte cu mult mai tanara. N-a avut nicio problema sa-si sarbatoreasca ziua la mare si sa se pozeze senzual pe plaja. Da, este vorba despre celebra cantarea. continuă pe B1

A implinit 82 de ani si a pozat SEXY pe plaja! Da, este vorba chiar de... (FOTO)

A implinit, luni, 82 de ani, dar arata si se simte cu mult mai tanara. N-a avut nicio problema sa-si sarbatoreasca ziua la mare si sa se pozeze senzual pe plaja. Da, este vorba despre celebra cantarea.

DOILU! S-a stins din viata la doar 40 de ani. Este vorba despre...

Virgil Ionescu, unul dintre cei mai faimosi stilisti din Braila, cunoscut ca stilistul vedetelor, s-a stins din viata, vineri, la doar 40 de ani. Acesta a suferit, pe 26 august, un accident vascular.

Cele mai negre temeri se confirma! Sotia lui Stefan Banica Jr. a facut anuntul: Da, este vorba despre...

Lavinia Parva este o vedeta destul de conservatoare in privinta look-ului sau, avand de multi ani aceeasi culoare a parului. insa, sotia lui Stefan Banica Jr a demonstrat ca nu se teme sa faca.

Este vorba de 400.000 de euro... arunca BOMBA in scandalul momentului: Ce a putut sa faca pentru bani...

Desi au divortat de mai bine de cinci ani, si Marcel Toader inca se razboiesc in tribunal. Marul discordiei este reprezentat de cei 400. 000 de euro pe care prezentatoarea TV sustine ca fostu.

BLESTEMUL Elodiei Ghinescu! inca o condamnare SOCANTA, dupa ce politistul CIOACA a ajuns dupa gratii! Este vorba chiar despre fratele avocatei! Asta EXPLICA TOTUL

Fratele Elodiei Ghinescu, celebra avocata disparuta, a fost condamnat la inchisoare pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Barbatul este profesor de religie la un liceu din.

Daca e pe MOARTE nu mai stam cu el? Andreea Esca a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre...

Daca televiziunea o sa moara, o sa moara cu mine acolo, a sustinut Andreea Esca, intrebata daca ar renunta la televiziune, dat fiind ca este implicata si in mai multe proiecte in print si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )