Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertisment pentru romani: mesajul care a ajuns pe toate telefoanele. Se intampla de azi

Playtech Playtech,
Avertisment pentru romani: mesajul care a ajuns pe toate telefoanele. Se intampla de azi

Desi legea adoptata de Parlament si promulgata de Klaus Iohannis va fi activa abia din 18 mai, Romania e in stare de alerta inca de azi. Dar Comitetul pentru Situatii de Urgenta n-are. continuă pe Playtech

Raed Arafat: Trebuie sa fim foarte responsabili

Raed Arafat a lansat un avertisment pentru romani, carora le-a atras atentia ca vor fi sanctionati daca nu respecta regulile.

Raed Arafat, avertisment pentru romani dupa relaxarea restrictiilor: Nu am deschis drumurile la mare si la munte ca sa mearga toata lumea!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat ce inseamna starea de alerta si ce masuri se impun incepand de vineri, 15 mai. Chiar daca de azi nu mai este necesara completarea declaratiei pe propria raspundere pentru deplasarea in interiorul localitatii, asta nu inseamna sa nu respectam regulile, spune Arafat.

Violeta Alexandru va pleca in Germania pentru a verifica, in teren, conditiile de munca pentru romani

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anuna ca va pleca personal in Germania ca sa verifice in teren conditiile de munca pentru romani. Ea precizeaza ca nu pleaca de la premisa ca angajatorii germani sunt iresponsabili, dar ca doreste sa se implice in promovarea unei dezbateri europene pentru a gasi solutii, astfel incat sa existe o corespondenta clara intre masurile de protectie sociala si de siguranta la locul de munca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )