Libnet.ro
UNICEF

00:07

Raed Arafat, avertisment pentru romani dupa relaxarea restrictiilor: Nu am deschis drumurile la mare si la munte ca sa mearga toata lumea!

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat, avertisment pentru romani dupa relaxarea restrictiilor: Nu am deschis drumurile la mare si la munte ca sa mearga toata lumea!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat ce inseamna starea de alerta si ce masuri se impun incepand de vineri, 15 mai. Chiar daca de azi nu mai este necesara completarea declaratiei pe propria raspundere pentru deplasarea in interiorul localitatii, asta nu inseamna sa nu respectam regulile, spune Arafat. continuă pe Adevărul

Raed Arafat: Trebuie sa fim foarte responsabili

Raed Arafat a lansat un avertisment pentru romani, carora le-a atras atentia ca vor fi sanctionati daca nu respecta regulile.

Avertisment pentru romani: mesajul care a ajuns pe toate telefoanele. Se intampla de azi

Desi legea adoptata de Parlament si promulgata de Klaus Iohannis va fi activa abia din 18 mai, Romania e in stare de alerta inca de azi. Dar Comitetul pentru Situatii de Urgenta n-are.

Raed Arafat, despre pericolul de dupa 15 mai: Vin copiii des, o pupa pe bunica. Este foarte probabil ca bunica sa ajunga sa fie cu COVID-19 in scurt timp

Iesirea din starea de urgenta si trecerea la starea de alerta aduce o serie de relaxari pentru romani, insa trebuie sa fim in continuare responsabili: distantarea sociala se pastreaza in continuare, iar purtarea mastii devine obligatorie in spatiile inchise. Varstnicii trebuie sa fie prudenti in continuare. Acelasi comportament trebuie adoptat si de copii si nepoti.

Raed Arafat: Nu sunt pentru amenzile la care lumea sa iti rada in nas cand le dai

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, considera ca amenzile pentru romanii care incalca restrictiile impuse de autoritati pentru a preveni raspandirea coronavirusului trebuie sa fie stabilite astfel incat lumea sa nu le rada in nas politistilor sau jandarmilor care dau aceste sanctiuni.

Reguli noi in spitale dupa 15 mai. Explicatiile medicului Raed Arafat: La ambulatoriu trebuie eliminata asteptarea la gramada

In spitale vor fi introduse noi reguli pentru a se preveni infectia cu COVID-19. Anuntul a fost facut de medicul Raed Arafat.

Raed Arafat critica protestul din Piata Victoriei

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat in MAI Raed Arafat, a declarat .

Purtam sau nu masca - dialogul intre Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, surprins de microfoane

Inainte de conferinta in care aveau sa fie prezentate masurilor ce trebuie respectate de catre cetateni in perioada starii de alerta, Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta si Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, au avut un dialog savuros referitor la purtarea mastii de protectie in timpul anuntului, dat fiind ca in sala erau prezenti doar fotoreporteri aflati la distanta.

Raed Arafat: Nu am deschis drumurile la mare si la munte ca sa mearga toata lumea

Raed Arafat, secretar de stat MAI, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat la Digi FM ce inseamna starea de alerta si ce masuri se impun incepand de vineri, 15 mai.

Digi24 Raed Arafat: Nu am deschis drumurile la mare si la munte ca sa mearga toata lumea

Raed Arafat, secretar de stat MAI, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat la Digi FM ce inseamna starea de alerta si ce masuri se impun incepand de vineri, 15 mai.

Donatie facuta de Emiratele Arabe pentru Romania. Aeronava cu echipamente medicale a fost intampinata de Raed Arafat si de ambasadorul arab

Romania a primito donatie de echipamente medicale din partea Guvernului Emiratelor Arabe Unite. Aeronava a fost intampinata de secretarul de stat MAI Raed Arafat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )