Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tot adevarul despre scandalul dintre Florin Zamfirescu si George Burcea. De la ce a pornit totul, de fapt

Playtech Playtech,
Tot adevarul despre scandalul dintre Florin Zamfirescu si George Burcea. De la ce a pornit totul, de fapt

Si-au aruncat replici acide si acuzatii fara precedent. S-a aflat de la ce a pornit, de fapt, tot scandalul dintre Florin Zamfirescu si George Brucea. Motivul scandalului dintre Florin Zamfirescu si George Burcea Dupa ce a fost numit Casanova si i s-a spus ca face de rusine breasla actorilor, iubitul Vivianei Sposub a tinut sa . continuă pe Playtech

Florin Zamfirescu nu-l recunoaste pe George Burcea ca actor: Joaca prin paturi rol de Casanova? Reactia acestuia

Replici neasteptate intre celebrul actor Florin Zamfirescu si George Burcea. Seniorul s-a intrebat cine e acesta, ce cariera are si, mai ales, daca joaca rolul de Casanova, de cuceritor. George Burcea nu s-a ferit si a raspuns public.

Alex Bodi a spus tot adevarul. Ce s-a intamplat la inchisoare

Alex Bodi a spus tot adevarul despre clipele grele pe care le-a trait in ultima perioada si a povestit ce s-a intamplat in inchisoare. Afaceristul din Medias se afla acum in arest la domiciliu pentru 30 de zile. Alex Bodi povesteste despre ceea ce s-a intamplat in inchisoare Dupa 30 de zile in care a .

George Burcea, in scandal cu Florin Zamfirescu. De la ce a pornit totul: Joaca prin paturi rol de Casanova?

Razboi de zile mari intre doi actori ai Romaniei. George Burcea este in scandal cu Florin Zamfirescu, dupa ce acesta l-ar fi jignit pe iubitul Vivianei Sposub si l-ar fi numit Casanova. Florin Zamfirescu, atac la George Burcea Dupa postarea facuta pe pagina de Facebook in care marele actor il ironizeaza pe fostul sot al .

Dan Bittman a spus adevarul despre Monica Odagiu, abia dupa despartirea de Liliana Stefan

Probabil multi stiu ca Dan Bittman s-ar fi iubit cu Monica Odagiu. Fiind satul de atatea zvonuri, artistul a spus adevarul despre relatia cu blondina. Solistul trupei Holograf a recunoscut daca au fost sau nu impreuna. Dan Bittman a spus adevarul despre Monica Odagiu De-a lungul timpului Dan Bittman a fost implicat in mai multe .

Tudor Chirila a comis-o pe internet: Adevarul despre vaccin. E lata rau Fanii s-au revoltat

Face ce face si ajunge iar in atentia opiniei publice. De curand, Tudor Chirila a comis-o pe internet iar fanii s-au revoltat. Ce spune solistul trupei Vama despre vaccinul impotriva coronavirusului?! Tudor Chirila vorbeste despre vaccinul anti-COVID-19 Cel mai discutat subiect al momentului este, cu siguranta, cel legat de imunizarea impotriva coronavirusului. Toata lumea isi .

EXCLUSIV Adevarul despre Andra, scos la iveala la final de an. Reprosurile sunt dure: A uitat ca mancam paine cu ceapa in turnee?

Jeanine Ionescu, vaduva impresarului Lucian Ionescu, sustine, in exclusivitate pentru impact. ro, ca multi artisti carora sotul ei le-a oferit concerte, la vremuri grele ori la debutul muzical, l-au dat uitarii. Of-ul lui cel mare a ramas ca Andra, care a mancat cu noi paine si ceapa in turnee, nu s-a bucurat de revederea lui, total .

Politicienii romani, pusi sub lupa de un expert in marketing personal. Unde puncteaza Iohannis, Ciolos sau Sosoaca

Expert in marketing personal, Alina Bota a discutat cu Adevarul despre cinci dintre cei mai in voga politicieni romani ai momentului. De la presedintele Klaus Iohannis la controversata Diana Sosoaca, toti au puncte forte care ii recomanda pentru ceea ce fac, insa in egala masura au si puncte slabe care i-ar putea costa intr-o zi in cariera lor politica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )