Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dan Bittman a spus adevarul despre Monica Odagiu, abia dupa despartirea de Liliana Stefan

Playtech Playtech,
Dan Bittman a spus adevarul despre Monica Odagiu, abia dupa despartirea de Liliana Stefan

Probabil multi stiu ca Dan Bittman s-ar fi iubit cu Monica Odagiu. Fiind satul de atatea zvonuri, artistul a spus adevarul despre relatia cu blondina. Solistul trupei Holograf a recunoscut daca au fost sau nu impreuna. Dan Bittman a spus adevarul despre Monica Odagiu De-a lungul timpului Dan Bittman a fost implicat in mai multe . continuă pe Playtech

Dan Bittman a ajuns la sapa de lemn. Cum a saracit artistul dupa despartirea de Liliana Stefan

Dupa o poveste de iubire ce a durat 25 de ani, solistul trupei Holograf a decis sa se desparta de femeia cu care are copii. Acum, Dan Bittman a ajuns la sapa de lemn. Cum a saracit artistul dupa despartirea de Liliana Stefan vom afla in cele ce urmeaza. Dan Bittman a ajuns la sapa .

Tot adevarul despre scandalul dintre Florin Zamfirescu si George Burcea. De la ce a pornit totul, de fapt

Si-au aruncat replici acide si acuzatii fara precedent. S-a aflat de la ce a pornit, de fapt, tot scandalul dintre Florin Zamfirescu si George Brucea. Motivul scandalului dintre Florin Zamfirescu si George Burcea Dupa ce a fost numit Casanova si i s-a spus ca face de rusine breasla actorilor, iubitul Vivianei Sposub a tinut sa .

Tudor Chirila a comis-o pe internet: Adevarul despre vaccin. E lata rau Fanii s-au revoltat

Face ce face si ajunge iar in atentia opiniei publice. De curand, Tudor Chirila a comis-o pe internet iar fanii s-au revoltat. Ce spune solistul trupei Vama despre vaccinul impotriva coronavirusului?! Tudor Chirila vorbeste despre vaccinul anti-COVID-19 Cel mai discutat subiect al momentului este, cu siguranta, cel legat de imunizarea impotriva coronavirusului. Toata lumea isi .

EXCLUSIV Adevarul despre Andra, scos la iveala la final de an. Reprosurile sunt dure: A uitat ca mancam paine cu ceapa in turnee?

Jeanine Ionescu, vaduva impresarului Lucian Ionescu, sustine, in exclusivitate pentru impact. ro, ca multi artisti carora sotul ei le-a oferit concerte, la vremuri grele ori la debutul muzical, l-au dat uitarii. Of-ul lui cel mare a ramas ca Andra, care a mancat cu noi paine si ceapa in turnee, nu s-a bucurat de revederea lui, total .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2272 seconds )