Libnet.ro
UNICEF

07:15

ANM anunta cod portocaliu de ploi torentiale: care sunt judetele afectate de vremea rea

Playtech Playtech,
ANM anunta cod portocaliu de ploi torentiale: care sunt judetele afectate de vremea rea

Meteorologii vin cu vesti proaste legate de ultima zi de weekend. ANM a emis doua avertizari cod galben si cod portocaliu de ploi torentiale pentru mai multe judete din tara. ANM a emis, duminica, doua avertizari cod galben si cod portocaliu de ploi torentiale si vant puternic pentru mai multe judete din tara. Pana luni . continuă pe Playtech

ALERTA! Cod portocaliu de PLOI si VIJELII in mai multe zone din tara. Avertismentul a fost facut cu putin timp in urma...

Un numar de 12 judete vor intra duminica dupa-amiaza sub avertizari cod portocaliu si galben de ploi torentiale, si vor ramane asa pana cel putin luni dimineata, potrivit digi24. ro. Meteorologii.

Cod galben de ploi torentiale

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o avertizare Cod galben de instabilita.

VREMEA. Cod portocaliu de furtuna in patru judete, cod galben in alte opt judete

Vremea. ANM a emis Cod portocaliu pentru patru judete ale tarii pana luni dimineata, la ora 6. Judetele vizate sunt Caras-Severin, Gorj, Mehedinti si Dolj. in intervalul mentionat, vor fi perioade cu .

Alerta meteo! E cod portocaliu de vreme rea

Alerta meteo! E cod portocaliu de vreme rea. in intervalul 28 iulieora 18:00 -29 iulieora 06:00 in judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj si Dolj, vor fi perioade cu averse torentiale,.

Cod portocaliu de vreme severa in sud-vestul tarii, furtuni si grindina pana luni dimineata. Cod galben de vreme rea in 7 judete

Meteorologii au emis duminca o avertizare cod portocaliu de furtuni cu grindina si descarcari electrice in patru judete din sud-vestul tarii.

Cod portocaliu de precipitatii abundente, vant si descarcari electrice in Mehedinti

Incepand de duminica, ora 18. 00, si pana maine dimineata, la ora 06. 00, judetul Mehedinti se va afla sub incidenta avertizarii meteorologice Cod portocaliu, care vizeaza instabilitate atmosferica accentuata, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina. in intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor inregistra cantitati de apa ce vor - 40 lmp si pe arii restranse 50. 60 lmp.

Cod portocaliu de furtuni in judetele Bihor si Suceava, vineri seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtun.

Caldura sufocanta in Europa. Care sunt tarile care au trait cele mai fierbinti zile din istorie

Europa fierbe. Belgia, Olanda si Germania au trait cele mai fierbinti zile din istorie, iar ce e mai rau inca nu a venit. Belgia a declarat cod rosu de caldura pentru toata tara, o masura fara precedent.

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine .

Alerta meteo: Schimbari DRAMATICE ale vremii. Care sunt regiunile cele mai afectate

Weekendul acesta va fi extrem de calduros. in Capitala sunt anuntate temperaturi de 36 grade C, fara precipitatii. Buletinulmeteopentru acest sfarsit de saptamana aduce valori termice ridicate,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )