Libnet.ro
UNICEF

12:30

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Playtech Playtech,
Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine . continuă pe Playtech

STS, reactie dupa crima din Caracal: Am inregistrat trei apeluri de urgenta si au fost localizate pe cat a fost posibil

Purtatorul de cuvant al Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre modul in care s-a actionat dupa apelurile la 112 primit de la adolescenta care a fost.

Se cere pedeapsa cu moartea in Romania! Reactii radicale dupa cazul din Caracal

Se cere pedeapsa cu moartea in Romania! Medicul Monica Pop sustine ca omul care a luat viata altuia cu premeditare nu trebuie samai fie pe acest pamant. Oricum o moarte prin executie e prea.

Protest in Bucuresti dupa crima din Caracal: Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!

Un protest este organizat sambata in Bucuresti, de la ora 19:00, pentru a atrage atentia asupra interventiei esuate a autoritatilor in cazul adolescentei ucise cu brutalitate in Caracal. Evenimentul e denumitPentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!. Update: Cateva mii de manifestanti au ajuns in fata Ministerului de Interne si striga Jos Guvernul hotilor!, Nu scapati!, .

Seful Camerei Deputatilor vrea infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta in cazul din Caracal

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a anuntat, sambata, ca va avea de urgenta discutii cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta care sa analizeze cauzele care au dus la tragedia din Caracal.

Mii de persoane au iesit sa protesteze in Capitala dupa tragedia din Caracal. Oamenii au cerut sa se faca dreptate pentru Alexandra

Mii de persoane au iesit in strada in Capitala pentru a protesta fata de modul in care autoritatile si-au indeplinit atributiile in cazul tragediei din Caracal. Aproximativ 30. 000 de oameni s-au.

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

DIICOT, informatii-cheie despre cazul din Caracal: E haos! Ce s-a descoperit in curtea groazei. Sunt camioane intregi!

Procurorul-sef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat ca in cazul de la Caracal se asteapta rezultatul unor analize stiintifice. Aceasta se afla duminica la casa suspectului din Caracal, unde au fost r.

CIOLOS, DESPRE CAZUL DIN CARACAL: PLUS cere raspundere penala pentru toti cei implicati

Dacian Ciolos afirma, in urma tragediei din Caracal, ca incompetenta si nepasarea unor indivizi pusi in institutii in mainile carora ne incredintam viata nu vor disparea cu cateva demisii, iar PLUS cere raspundere penala pentru toti cei care, prin incompetenta si nepasare, sunt complici ai acestor crime.

Florin Ristei, reactie dupa crima din Caracal: O tara de smecheri, cu spaga in buzunarul de la spate, unde daca nu stii sa combini ceva, mori cu zile

Cantaretul Florin Ristei a reactionat, printr-un mesaj pe Facebook, dupa crima din Caracal, care a ingrozit Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )