Libnet.ro
UNICEF

06:30

Romania, la pamant. Jurnalistii internationali au facut clasamentul: e jenant ce se intampla in tara noastra

Playtech Playtech,
Romania, la pamant. Jurnalistii internationali au facut clasamentul: e jenant ce se intampla in tara noastra

Romania e la pamant. Jurnalistii internationali au facut clasamentul iar ce se intampla in tara noastra este de-a dreptul jenant. Romania, pe harta tarilor periculoase din punct de vedere epidemiologic Daca vrei sa iti faci planuri de vacanta, in ciuda pandemiei de coronavirus, atunci trebuie sa afli care sunt considerate tarile cele mai periculoase din . continuă pe Playtech

Lidl Romania, cadouri de Craciun pentru clienti. Se intampla de maine in toate magazinele

Veste importanta pentru romani. Lidl Romania aduce cadouri de Craciun pentru clienti. Se intampla de maine, 14 decembrie, in toate magazinele din tara. Iata despre ce produse este vorba. Cadouri de Craciun de la Lidl Romania Daca nu ai cumparat inca daruri pentru cei dragi, nu trebuie sa iti faci griji. Lidl Romania pune in .

Reusita istorica pentru Romania. Klaus Iohannis a facut anuntul diminetii

La inceputul acestei luni UE anunta ca sapte orase concureaza pentru a gazdui noul centru cibernetic al UE. Este vorba de Centrul European de Securitate Cibernetica. Noul centru va gestiona miliarde din fondurile UE pentru cercetarea securitatii cibernetice. Centrul European de Securitate Cibernetica, la Bucuresti in cursa pentru Centrul European de Securitate Cibernetica au concurat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )