Libnet.ro
UNICEF

09:00

Reusita istorica pentru Romania. Klaus Iohannis a facut anuntul diminetii

Playtech Playtech,
Reusita istorica pentru Romania. Klaus Iohannis a facut anuntul diminetii

La inceputul acestei luni UE anunta ca sapte orase concureaza pentru a gazdui noul centru cibernetic al UE. Este vorba de Centrul European de Securitate Cibernetica. Noul centru va gestiona miliarde din fondurile UE pentru cercetarea securitatii cibernetice. Centrul European de Securitate Cibernetica, la Bucuresti in cursa pentru Centrul European de Securitate Cibernetica au concurat . continuă pe Playtech

Ce onoare pentru Simona Halep! WTA a facut anuntul surprinzator

Simona Halep a avut un sezon 2020 destul de bun, in care a castigat nu mai putin de trei turnee WTA. S-a impus la Dubai, la Praga si la Roma. Pe de alta parte, cea mai mare dezamagire a venit la Roland Garros, unde a iesit inca din turul 3, invinsa clar de Iga Swiatek.

George Simion a facut anuntul diminetii. Ce ii pregateste lui Klaus Iohannis zilele astea

Liderul partidului AUR vine cu un anunt aparte. Ce vrea sa-i pregateasca lui Klaus Iohannis in viitorul apropiat? Care sunt declaratiile unuia din cei mai controversati oameni din politica de la moment? George Simion, anunt important. Ce ii pregateste lui Iohannis? Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor sustine ca urmeaza sa declanseze procedura de suspendare a .

Klaus Iohannis, dupa deblocarea pachetului financiar european: Romania, pregatita sa foloseasca aceste fonduri pentru reforme si investitii in sectoare cheie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, joi seara, in contextul in care liderii europeni au deblocat pachetul financiar in valoare de 1. 800 de miliarde de euro pentru sustinerea redresarii economice di.

Vesti bune pentru toti soferii romani. DRPCIV a facut anuntul asteptat de cativa ani buni

In sfarsit, vesti bune pentru toti soferii romani. Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a facut anuntul asteptat de cativa ani buni de conducatorii auto din Romania. Soferii romani, veste extraordinara de la DRPCIV Dupa ani de zile de stat la cozi interminabile, nervi si timp pierdut, Directia Regim Permise de .

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa alegeri: PSD poate ramane in afara actului de decizie politica

Presedintele Klaus Iohannis a facut, luni seara, primele declaratii in legatura cu rezultatele alegerilor parlamentare din 6 decembrie si estimat ca noul guvern va fi sustinut de o alianta de centru-dreapta.

Klaus Iohannis, mesaj dupa deblocarea pachetului financiar european in vreme de pandemie. in ce sectoare vor fi folosite fondurile UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi seara, dupa ce liderii europeni au deblocat pachetul financiar in valoare de 1. 800 de miliarde de euro pentru sustinerea redresarii economice din recesiunea provocata de pandemia de Covid-19, ca Romania este pregatita sa foloseasca aceste fonduri pentru reforme si investitii in sectoare cheie.

Klaus Iohannis: Prima transa de teste rapide pentru depistarea COVID-19 intra in Romania in urmatoarele zile

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o intalnire de lucru cu premierul interimar, Nicolae Ciuca, cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si cu seful DSU, Raed Arafat.

Vesti bune pentru romanii care merg in Italia. Guvernul a facut anuntul in weekend

Pe 3 decembrie, Primul ministru, Giuseppe Conte, a aprobat un nou decret pentru a contracara raspandirea viruslui in Italia. Pe langa masurile luate pentru perioada de sarbatori, au fost modificate si masurile restrictive pentru cetatenii care vin din Romania. Noile masuri se refera si la persoanele care tranziteaza satul roman in urmatoarea perioada. Noi masuri .

Adrian Nastase, in doliu. A facut anuntul mortii in urma cu cateva ore

Momente grele pentru Adrian Nastase. Fostul premier al Romaniei a facut anuntul mortii in urma cu doar cateva ore. Adrian Nastase este in doliu Adrian Nastase este in doliu, dupa ce diplomatul roman Gheorghe Lupes, unul dintre persoanele cu care a lucrat ani la rand, s-a stins din viata. Anuntul a fost facut de fostul .

Noi restrictii pentru romani, de Sarbatori. Premierul interimar Ciuca tocmai a facut anuntul

Dupa un Psste petrecut in stare de urgenta, romanii asteapta cu mare nerabdare Craciunul si Revelionul. Din pacate, vestile nu sunt bune deloc. Premierul interimar Nicolae Ciucaa anuntat noi restrictii de Sarbatori. Au fost anuntate restrictii pentru Sarbatori Vesti rele pentru romani. Premierul interimar Nicolae Ciuca a facut anuntul legat de noi restrictii de Sarbatori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )